Menu

Cate cifre are un pin paysafecard

Cate cifre are un pin paysafecard

Pentru a plati cu cardul dvs. de plati, trebuie doar sa zgariati acoperirea de protectie de pe campul din spatele placii dvs. de plata. Acest camp arata acum un PIN de 16 cifre (numar de identificare personala). Pentru securitatea personala, ar trebui sa va protejati codul PIN cu o parola personala înainte de a utiliza cardul dvs. de plata pentru prima data. Puteti crea aceasta parola în sectiunea Administrare parola. Magazinele web partenere se gasesc la „Magazinele web”. Pentru a plati un magazin web, trebuie doar sa faceti clic pe butonul „paysafecard”. Se va stabili apoi o conexiune cu serverul nostru paysafecard. Acum introduceti codul PIN de 16 cifre pe care l-ati zgariat anterior. Asta e! În plus, puteti verifica soldul de credit pe cardul dvs. de plati în „Rezumatul soldului de credit” în orice moment.

Cartea mea de plata este instrumentul dvs. personal de plata. Dupa înregistrarea gratuita, puteti încarca codurile PIN achizitionate pe payafecard pe instrumentul meu de administrare paysafecard și, astfel, gestionati-le în mod optim. Valoarea PIN disponibila este disponibila într-o locatie centrala și platiti pur și simplu online cu numele de utilizator și parola.

Pentru fiecare tranzactie de plata, puteti utiliza pana la 10 (zece) carti de plata simultan. Cumparati cat mai multe placi de carte pe care aveti nevoie pentru a plati pretul de platit. Exemplu: Daca doriti sa cumparati un produs al carui pret este de 300,00 EUR, veti avea nevoie de trei carduri de plata la 100,00 EUR fiecare. Mutati produsul dorit în coșul de cumparaturi, faceti clic pe paysafecard pentru a selecta metoda de plata, de obicei, și introduceti codurile PIN ale fiecarui paysafecard una dupa alta. Asta e!

Te rog tine minte:

Atunci cand efectuati o plata, nu este posibil sa combinati codurile PIN de pe paysafecard achizitionate online cu PIN-urile paysafecard cumparate la un punct de vanzare din Germania, precum Edeka, Rossmann, Shell sau Rewe. De asemenea, nu este posibil sa adaugati conturile mele paysafecard din Germania cu PINS-urile Payafecard achizitionate online.

Știri relevante