Menu

Cate meciuri poti pune pe un bilet la superbet

Cate meciuri poti pune pe un bilet la superbet

Termenul din pariuri „bilet” se refera la un singur pariu care implica cel putin doua selectii, dar posibil mai mult de douazeci. Cea mai importanta diferenta care separa pariurile cu bilet de alte tipuri de pariuri este ca toate selectiile trebuie sa se adevereasca pentru ca pariul sa fie platit.

Pariurile cu bilet au devenit foarte populare in Romania si in intreaga lume in ultimii 20 de ani, in special in sporturi precum fotbalul. A devenit un limbaj obisnuit in puburile si magazinele de pariuri din Romania sa se faca referire la „acca” pe care l-ati pregatit pentru meciurile de weekend, iar aceste pariuri au devenit un ritual pentru multi pasionati de fotbal.

Atractia pentru bileti este, pentru multi oameni, dubla. Cel mai important, combinarea a patru sau mai multe selectii diferite inseamna ca toate cotele diferite sunt combinate, creand potentialul pentru unele victorii remarcabile si cote care sunt foarte greu de gasit la pariurile standard pe meci.

Al doilea factor este entuziasmul de a avea o miza in atat de multe jocuri diferite care se petrec simultan in toata tara. In timpul sezonului de fotbal, in fiecare sambata, la ora 15:00, pot avea loc peste 30 de meciuri, toate care incep impreuna. Un pariu bilet poate transforma acele concursuri banale din liga inferioara in jocuri cruciale in ceea ce priveste castigurile dvs. potentiale.

Fiorul de a avea un obiectiv crucial sa-ti stranga biletul in ultimul moment este greu de egalat in pariurile sportive, iar aceasta entuziasm este ceea ce face ca pariurile cu bilet sa fie atat de populare in fotbal. Desigur, este popular si in alte sporturi, dar aproape ca a devenit parte integranta a culturii fotbalului in ultimii ani.

Unele case de pariuri includ duble si triple in definitia lor de bilet si, din punct de vedere tehnic, nu exista niciun motiv sa nu faca acest lucru. Cu toate acestea, avand in vedere ca una dintre cele mai importante parti ale atractivitatii biletilor este sansa de a acumula cote uriase si randamente potentiale foarte mari, pare mai potrivit sa ne concentram pe pariuri care includ patru sau mai multe selectii.

Poate ca cel mai simplu mod de a te gandi la modul in care sunt calculate cotele pariului bilet este sa-ti imaginezi ca fiecare parte, sau „partea” a pariului tau iese si plateste, iar apoi plasezi castigurile in urmatoarea etapa a pariului tau.

Pariurile acumulate nu sunt deloc limitate la fotbal si sunt extrem de populare in tenis, cricket, rugby, fotbal american, curse de cai si baschet.

De asemenea, puteti plasa pariuri in diferite sporturi, asa ca este posibil sa aveti selectii de la PGA Tour golf, Major League Baseball si 3.30 de la Epsom, toate implicate in acelasi pariu.

Aceasta poate fi o modalitate excelenta de a va spori placerea de noile sporturi si o modalitate puternica de a debloca niste cote fantastice si plati considerabile.

In pariurile cu bilet, cei care nu participa inseamna pur si simplu ca selectia relevanta este eliminata din bilet, iar cotele tale ajustate in consecinta. Deci, daca calul tau nu a alergat niciodata sau meciul tau de fotbal a fost anulat din cauza vremii nefavorabile, pariul tau ramane valabil, dar cu cotele ajustate.

Acumulatoarele pentru fiecare directie implica doua pariuri: unul pe selectia de castigat si unul pe aceeasi selectie care urmeaza sa fie plasata. Daca biletul dvs. include pariuri in fiecare directie, veti castiga suma totala daca pariurile dvs. la locul dvs. se realizeaza, dar cotele dvs. vor fi ajustate in consecinta.

Acumulatoarele pentru fiecare directie sunt o modalitate excelenta de a creste sansele ca biletul dvs. sa plateasca, dar reduc suma totala pe care o veti castiga.

Știri relevante