Menu

Cate meciuri se pot paria la superbet

Cate meciuri se pot paria la superbet

Un bilet la superbet este un pariu care combina selectii multiple intr-un singur pariu care castiga profit numai atunci cand toate partile castiga.

Avantajul unui bilet la superbet este ca castigurile sunt mult mai mari in detrimentul unui risc crescut. Acest lucru se datoreaza faptului ca doar o singura selectie trebuie sa piarda pentru ca intregul pariu sa piarda.

In cazul unui non-alegator, randamentele sunt calculate ca si cum bilet la superbetul nu ar fi continut selectia, adica de sase ori ar deveni de cinci ori. Dead heats pentru o pozitie castigatoare sunt decontate la cote reduse folosind reguli standard. Bonusuri cu un procent fix si cote acumulate imbunatatite sunt disponibile in mod regulat la casele de pariuri, inclusiv superbet.

Acumulatoarele sunt disponibile pentru toate sporturile. Cu toate acestea, casele de pariuri variaza in ceea ce priveste regulile privind combinarea selectiilor din mai multe pentru a crea un singur pariu. Selectiile din acelasi eveniment nu pot fi combinate intr-un singur bilet la superbet, aceasta pentru a preveni pe oricine sa incerce sa plaseze mai multe pariuri pe acelasi alergator. Mai formal, selectiile trebuie sa fie reciproc independente.

Datorita naturii „tot sau nimic” a bilet la superbetului, unor pariori le place sa-si acopere riscul plasand pariuri pe fold-urile pariului lor, astfel incat sa fie in continuare posibil sa castigi un profit chiar si atunci cand nu toate selectiile castiga, de ex. o persoana care plaseaza un bilet la superbet de 6 ori ar putea, de asemenea, sa plaseze o miza pe cele 6 acumulatoare mai mici de 5 ori, astfel incat, in cazul in care o selectie nu reuseste sa castige, nu totul este pierdut.

Nu este nimic deosebit de greu de inteles despre un bilet la superbet, este un simplu pariu simplu direct (adica este nevoie de o singura miza) plasat pe mai multe evenimente legate. Puteti lega orice evenimente care va plac impreuna, atata timp cat acestea nu sunt legate.

Pariurile inrudite sunt evenimente in care un rezultat il poate influenta pe cel al altuia, prin urmare acestea nu pot fi legate intr-un multiplu conventional. Un bun exemplu ar fi incercarea de a paria pe un prim marcator si un scor corect in acelasi meci ca un pariu dublu, acest lucru nu este permis. Aceste evenimente sunt cunoscute sub denumirea de contingente aferente si exista adesea tipuri speciale de pariuri disponibile in locul unui acca normal (de exemplu, scorecast, wincast etc.). Puteti citi mai multe detalii despre acest lucru in articolul nostru privind situatiile neprevazute.

Bilet la superbetii pot lega orice evenimente independente, chiar si in direct in joc. Pariul va castiga doar daca toate previziunile tale se adeveresc, daca un eveniment te dezamageste atunci vei pierde (daca nu ai asigurare). Cotele sunt cumulate, astfel incat fiecare selectie pe care o adaugati la multiplu mareste plata, dar, evident, creste si. Daca o selectie este nula, acest lucru nu inseamna ca bilet la superbetul este si el nul, aceasta inseamna pur si simplu ca selectia va renunta, asa ca daca aveti un multiplu cu 5 alegeri, va deveni in schimb de 4 ori.

Cele mai multe site-uri de pariuri va arata acum fie cotele pe pariul dvs. langa campul de acumulare, fie va vor arata cat de mult veti castiga din miza de jos. Daca va arata cat de mult veti castiga, impartiti pur si simplu aceasta la miza dvs. pentru a vedea cotele.

Daca doriti sa calculati singur cotele de acumulare, atunci este foarte simplu, aceasta este doar o multiplicare in serie. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa convertiti toate cotele in zecimala, majoritatea caselor de pariuri vor avea o fila pentru a va permite sa comutati intre zecimal si fractie sau puteti utiliza un tabel de conversie precum cel de pe pagina noastra explicata cu cotele de pariuri.

Pentru usurinta, sa presupunem ca avem cinci selectii, toate cu cote pare (2,0 in zecimala), pentru a calcula cotele doar inmultiti-le impreuna, adica 2,0 x 2,0 x 2,0 x 2,0 x 2,0 = 32,0. Puteti apoi converti cota zecimala finala inapoi la o fractiune din aceasta, mai usor, 32,0 ar fi 31/1. Prin urmare, 5 selectii cu cote par intr-un bilet la superbet direct ofera cote cumulate de 31/1.

Știri relevante