Menu

Cate meciuri se pot pune maxim la Casa pariurilor online

Cate meciuri se pot pune maxim la casa pariurilor online

Pentru multi oameni care se intreaba cum sa completeze un bilet de pariere, fotbalul este sportul preferat. Daca acesta este cazul, scrieti meciul pe care doriti sa pariati in partea de sus a biletului, cum ar fi „Liverpool vs Chelsea”. Apoi notati tipul de pariu pe care doriti sa il plasati. Ar putea fi „Firmino sa marcheze primul” sau „Ambele echipe sa marcheze”.

Daca vrei sa pariezi pe castigator, poti scrie pur si simplu „Liverpool pentru a invinge Chelsea”. Daca doriti sa blocati cotele actuale, scrieti-le. Casiera va verifica ca sunt corecte si le va incercui daca da. Apoi noteaza-ti miza.

Veti gasi cupoane de fotbal in majoritatea magazinelor de pariuri si ele usureaza acest proces. Marcati caseta de langa selectia care va place, marcati o alta caseta pentru miza dvs. si apoi predati cuponul casieriei.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Este mult mai usor sa plasezi un pariu sportiv online la Casa Pariurilor decat in ​​persoana. Pur si simplu cautati meciul sau turneul care va intereseaza si vi se va prezenta o gama larga de optiuni de pariere, prezentate intr-un format ingrijit, usor accesibil. Un cupon fizic in magazin va oferi doar un numar limitat de piete, in timp ce adesea puteti gasi sute de pariuri interesante pe un singur meci la casele de pariuri online la Casapariurilor de top.

Pur si simplu faceti clic pe un pariu care va atrage si acesta deschide automat un talon de pariu in partea dreapta a ecranului. Puteti introduce suma de bani pe care doriti sa o pariati intr-o caseta de langa selectia dvs. si va va spune cat profit aveti de castigat.

Continuati sa adaugati cate pariuri doriti in talon si eliminati-le pe cele de care nu sunteti multumit, inainte de a face clic pe „Place Bet”. Apoi va va oferi o chitanta si va va spune care este rentabilitatea dvs. potentiala. Este un proces foarte simplu, eficient si va veti intelege rapid, deoarece cele mai bune site-uri sunt extrem de intuitive si usor de utilizat.

Un acumulator la Casa Pariurilor este modalitatea perfecta de a maximiza valoarea de divertisment a pariurilor tale si de a obtine un profit mai mare de la o miza mai mica. Aceasta implica combinarea mai multor selectii intr-un singur pariu pentru a castiga cote cumulate mai mari, cu avertismentul ca toate trebuie sa castige pentru ca tu sa fii platit. S-ar putea sa nu stiti cum sa scrieti un talon de pariere, un acumulator la Casa Pariurilor sau altfel, dar este de fapt destul de simplu.

Noteaza-ti toate selectiile pe bilet, de exemplu: Chelsea pentru a invinge West Ham, Juventus pentru a invinge Napoli, Barcelona pentru a invinge Espanyol, Celtic pentru a invinge Motherwell. Apoi scrieti „acumulator la Casa Pariurilor”, „acca” sau „de patru ori”. Scrieti cotele daca doriti sa luati pretul curent pentru fiecare picior, apoi notati suma de bani pe care doriti sa o mizati. Cu toate acestea, rareori trebuie sa urmati acest proces, deoarece majoritatea magazinelor de pariuri au cupoane dedicate pentru acumulator la Casa Pariurilori.

Doar marcati caseta de langa echipele pe care doriti sa le includeti, apoi marcati caseta pentru pariul pe care doriti sa il plasati. Daca alegeti doua echipe, este dublu, trei este triplu, patru este de patru ori, cinci este de cinci si asa mai departe. Apoi completeaza-ti miza. Inainte de a plasa pariul, este o idee buna sa verificati daca casa de pariuri aleasa ofera sau nu asigurare ACCA.

Este chiar mai usor sa plasati un acca online la Casa Pariurilor. Pur si simplu cautati un eveniment sportiv care va intereseaza, gasiti un pariu care va atrage si atingeti-l. Aceasta selectie va fi adaugata la talonul de pariuri care apare in partea dreapta a ecranului.

Gasiti un alt pariu care va place aspectul, atingeti-l si acesta va aparea sub selectia initiala. Continuati sa faceti asta de cate ori doriti. In partea de jos a biletului, va exista optiunea pentru un pariu acca. Daca ati ales cinci selectii, va citi „Fivefold Accumulator” sau „5 Fold” sau ceva similar. Adaugati miza intr-o caseta alba din acea sectiune a talonului de pariere si apoi faceti clic pe „Place Bet”.

Este la fel de simplu. Inca o data, vi se va prezenta o chitanta care va spune plata pe care trebuie sa o primiti daca toate selectiile dvs. se dovedesc corecte.

Știri relevante