Menu

Cate moduri sunt de cum se pariaza la ruleta

Cate moduri sunt de cum se pariaza la ruleta

Nu uitati sa ramaneti realist cu privire la sansele lungi ale acestui popular joc de noroc. Apropiati ruleta cu realizarea sobra ca, cu un avantaj al casei de 5,26 la suta pe roata americana, ruleta este printre cele mai proaste pariuri dintr-un cazinou. In ciuda sanselor, puteti folosi in continuare cateva strategii simple pentru a va intinde bankrollul ruletei si pentru a va bucura de fiorul spinului. Acest articol contine cateva sfaturi care va pot ajuta sa va imbunatatiti sansele de castig.

Ruleta este o scurgere de pe portofel, doar pentru ca jocul nu plateste ceea ce merita pariurile. Cu 38 de numere (de la 1 la 36, ​​plus 0 si 00), sansele adevarate de a atinge un singur numar pe un pariu simplu sunt 37 la 1, dar casa plateste doar 35 la 1 daca castigi! Anulati platile la pariurile combinate. Aceasta discrepanta este aceea in care casa isi are marginea uriasa in ruleta.

Strategia este critica daca doriti sa va mariti sansele de castig. Prima data cand joci ruleta, jucatorii stropesc aspectul cu jetoane poate arata ca si cum ar fi adunat felii de piper pe o pizza. Puteti efectua mai multe pariuri atat timp cat ramaneti in limitele maxime ale tabelului. In consecinta, putini jucatori fac doar un pariu simultan.

Desigur, cu cat faceti mai multe pariuri, cu atat este mai complicat si provocator sa urmati toata actiunea. Iata doua planuri posibile de atac pentru simplificarea problemelor:

Respectati minimul mesei si jucati doar pariurile exterioare. De exemplu, pariati pe rosu sau negru pentru fiecare rotire. Acest tip de pariu extern plateste 1 la 1 si acopera 18 dintre cele 38 de combinatii posibile.

Plasati doua pariuri cu sume egale pe doua pariuri externe: unul pariat pe un joc egal cu bani si celalalt pe o coloana sau o duzina care plateste 2 pana la 1. De exemplu, puneti un pariu pe negru si unul pe pariul pe Coloana Trei, care are opt numere rosii. In acest fel, aveti 26 de numere de lovit, dintre care 4 acoperiti de doua ori. Puteti, de asemenea, sa pariati pe rosu si sa il asociati cu un pariu pe Coloana Doua, care are opt numere negre. Din nou, acoperiti 26 de numere, iar 4 dintre ele au doua moduri de a castiga. Asocierea unui pariu pe rosu sau negru cu Coloana Unu (sau pe una dintre cele trei zeci) acopera 24 de numere, iar 6 numere au doua moduri de castig. A raspandi pariu ca acesta nu te va imbogati, dar pastreaza lucrurile interesante la masa.

Știri relevante