Menu

Cateva cuvinte importante despre Real Bet Romania

Cateva cuvinte importante despre Real Bet Romania

Pe piata pariurilor sportive din Romania, pe langa casele de pariuri consacrate, si-a facut aparitia in anul 2015 si Real Bet.

Aceasta este o casa de pariuri care isi desfasoara activitatea strict in mediul off line, in sensul ca pariurile pot sa fie plasate doar in agentii. Acest lucru nu inseamna ca nu se poate paria pre-meci sau live.

Chiar daca este o casa de pariuri off line, la Real Bet se pot pune pariuri si la diferite loterii internationale. De asemenea, au si jocuri virtuale, iar bonusurile globale care insotesc aceste jocuri virtuale, pot sa fie castigate oricand, de orice jucator.

Fiind o casa de pariuri nous care incearca se se impuna pe piata pariurilor sportive din Romania, Real Bet incearca sa isi atraga clientii si printr-o serie de bonusuri si promotii, iar aici putem include bonusul care se acorda in cazul unui bilet cu evenimente multiple, un bonus specific casei de pariuri Real Bet, asa-numitul Real 200.

Faptul ca este o casa de pariuri noua se vede cel mai pregnant atunci cand vorbim despre oferta de pariuri. Aceasta este una destul de modesta, avand undeva la un numar de 25 de sporturi din care se poate paria.

Știri relevante