Menu

Câteva idei cum ar trebuii să meargă un turneu de poker

Cateva idei cum ar trebuii sa mearga un turneu de poker
În opinia mea, atunci când sunteţi la fel de mici ca 4 sau 5 big blind-uri, trebuie să luaţi împingeri despre care ICM spune ca sunt –EV, deoarece plierea este adesea chiar mai rea decât indica ICM.

Problema este ca calcularea cât de grave vor fi situaţiile noastre viitoare poate fi extrem de dificilă

Nimeni nu-şi poate da seama cu o acurateţe deplină; depinde de tendinţele tuturor oponenţilor noştri şi este sensibil la modificări foarte mici în dimensiunile stivei lor. De obicei, nu vom primi cărţi monstru în următoarea orbită a jocului şi, din moment ce capitalul nostru de pliere va dispărea atunci când vom continua să pliem, vom primi jetoanele noastre all-in ca nişte uriaşi uriaşi, de cele mai multe ori.

După ce am studiat sute de scenarii de turnee cu stack scurt, pot spune cu încredere ca gradul în care ar trebui să fim dispuşi să luăm -EV împinge la 4-5 big blind-uri este mult mai mare decât m-aş fi aşteptat vreodată.

Într-un SNG tipic, -1% până la -2% din fondul de premiere este o împingere extrem de rezonabila -EV de făcut sub pistol atunci când se confrunta cu alternativa orbirii în afara jocului. La turneele mai mari, acelaşi lucru este valabil, deşi numărul exact va fi diferit din cauza dimensiunii mai mari a terenului.

Dacă sunteţi capabil să înţelegeţi pe deplin ce este ICM, cum funcţionează şi ce va spun calculatoarele ICM, atunci puteţi aplica un raţionament bun pentru a afla când este oportun să va abateţi de la sugestiile lor.

În acest caz, am observat ca calculatoarele ICM nu ştiu ca turneul nu se termină după mana exactă pe care o analizează.

Deoarece turneul trebuie să continue, împăturirea cărţilor nesimţite cu un teanc de 4 sau 5 big blind-uri poate fi pur şi simplu sinucidere, deoarece în curând veţi avea o acţiune literalmente zero ori şi o acţiune aproape zero.

Trebuie să facem tot posibilul pentru a estima care împingeri -EV sunt potrivite şi care nu. Răspunsul scurt este că aproape toate împingerile -EV în situaţia descrisă sunt foarte potrivite şi necesare.

Îmbunătăţeşte-ţi jocul de poker cu CardRunners

CardRunners oferă toate instrumentele de care aveţi nevoie pentru a învăţa pokerul, inclusiv videoclipuri noi lansate zilnic, forumuri de strategie, interviuri profesionale şi multe altele.

Majoritatea oamenilor care joacă turnee de poker sunt familiarizaţi cu un concept foarte de bază şi crucial: Când stiva dvs. atinge un anumit nivel critic, trebuie fie să mergeţi all-in, fie să pliaţi pre-flop-ul.

Creşterea unei sume standard devine suboptima, deoarece veţi ajunge să aveţi mai puţine echităţi, dar totuşi veţi fi încredinţat potului după flop (indiferent de flop). Ideea este să ne maximizăm echitatea în timp ce o avem pentru a ne creşte şansele de supravieţuire.

Dacă ți-aș spune că am găsit un site de poker https://pariubet.ro/recenzie/unibet-poker/ care se concentrează exclusiv pe jucătorii recreativi? Un site unde afișajele heads-up sunt interzise și mesele care sunt aproape umplute de oamenii obișnuiți care se distrează? Toate acestea le vei găsi la Unibet poker. Site-ul promite o experiență de poker care este și distractivă și va vedea un jucător de poker solid urmărind cum crește și crește bankroll-ul extrem de important.

Bonusurile și promoțiile sunt generoase, în timp ce aceste jocuri de joc rapid pot fi jucate pe toate dispozitivele populare – vezi pokerul Bansai pentru unul dintre cele mai rapide jocuri online și grafica și interfața unică, care este cu mult înaintea oricărui alt lucru existent.

Știri relevante