Menu

Cateva maini care se joca la poker dupa reguli la castig

Cateva maini care se joca la poker dupa reguli la castig

Unii jucatori de poker isi fac griji ca vor tine pasul cu progresul strategic al pokerului. Imi fac griji ca tin pasul cu fundamentele jocului. Un salt, un salt si un salt in urma am fost unul dintre cei 2.104 participanti la zborul cu buy-in de 109 $, cu mai multe starturi online / offline / oriunde vrei sa joci 250.000 $ Partypoker garantat Grand Prix Poker Tour (GPPT) in Cardiff.

Nu jucasem poker de un an. A aratat. Am fost in primele doua ore. Am contactat ambasadorul partypoker, Patrick Leonard, pentru a cere cateva sfaturi despre rugina inelului, discutiile la masa de poker si pentru a trece prin una sau doua maini pe care le-am macelarit pe parcurs.

Puteti da cateva sfaturi jucatorilor recreativi care vor juca intr-un eveniment ca acesta care sufera de rugina?

Nu spune nimanui ca este primul tau eveniment. Rechinii vor asculta in liniste. Este bine sa afli cine sunt ceilalti baieti, sa afli care sunt baietii profesionisti, poate ca vor cauta sa recompere si sa parieze cu primul lor glont.

Aflati cine s-a calificat prin intermediul rutei prin satelit, poate ca putem exercita o presiune mai mare asupra lor. Unii jucatori vor cauta sa parieze; altii vor avea un singur glont.

Daca tipul care pare nervos merge totul devreme, putem considera un erou. Daca poarta un patch sponsorizat si a fost pe Twitter pe tot parcursul primului nivel, exista sanse mari sa fie la el cand ne pune toate in.

LD: Masa este una linistita, fara un singur vorbitor natural. Ce sfaturi le-ati oferi jucatorilor recreativi care vor sa sparga gheata cand nimeni nu vorbeste?

PL: Un bun spargator de gheata este sa pui o intrebare pe care oamenii nu o aud de obicei; acest lucru ii va face pe oameni interesati si vor incepe sa se deschida si iti vor da inconstient ceva mai multe informatii decat ar trebui.

Uneori pun intrebari precum„ cati oameni din acest domeniu principal al EPT crezi ca a omorat pe cineva inainte? Sau Cati oameni din acest domeniu credeti ca sunt fecioare?

Cand m-am uitat in jos la AK atat de devreme in competitie, m-am gandit instantaneu la o mana, am vazut un profesionist jucand intr-un eveniment EPT in care a aplatizat AK din timp si mi-a spus mai tarziu ca nu are niciun motiv sa joace un pot mare etapa.

Asta e blocat si de atunci imi platesc mainile mari la inceputul unui turneu. In retrospectiva, cred ca ar trebui sa maresc pentru a subtia terenul, deoarece AK nu joaca bine post-flop multi-way.

Știri relevante