Menu

Câteva mâini care se joca la poker după reguli la câştig

Cateva maini care se joca la poker dupa reguli la castig

Unii jucători de poker îşi fac griji că vor ţine pasul cu progresul strategic al pokerului

Îmi fac griji că ţin pasul cu fundamentele jocului. Un salt, un salt şi un salt în urmă am fost unul dintre cei 2.104 participanţi la zborul cu buy-in de 109 $, cu mai multe starturi online / offline / oriunde vrei să joci 250.000 $ Partypoker garantat Grand Prix Poker Tour (GPPT) în Cardiff.

Nu jucasem poker de un an. A arătat. Am fost în primele două ore. Am contactat ambasadorul partypoker, Patrick Leonard, pentru a cere câteva sfaturi despre rugina inelului, discuţiile la masa de poker şi pentru a trece prin una sau două mâini pe care le-am măcelărit pe parcurs.

Puteţi da câteva sfaturi jucătorilor recreativi care vor juca într-un eveniment ca acesta care suferă de rugina?

Nu spune nimănui ca este primul tău eveniment. Rechinii vor asculta în linişte. Este bine să afli cine sunt ceilalţi băieţi, să afli care sunt băieţii profesionişti, poate ca vor căuta să recompere şi să parieze cu primul lor glonţ.

Aflaţi cine s-a calificat prin intermediul rutei prin satelit, poate ca putem exercita o presiune mai mare asupra lor. Unii jucători vor căuta să parieze; alţii vor avea un singur glonţ.

Dacă tipul care pare nervos merge totul devreme, putem considera un erou

Dacă poartă un patch sponsorizat şi a fost pe Twitter pe tot parcursul primului nivel, există şanse mari să fie la el când ne pune toate în.

LD: Masa este una liniştită, fără un singur vorbitor natural. Ce sfaturi le-aţi oferi jucătorilor recreativi care vor să spargă gheaţa când nimeni nu vorbeşte?

PL: Un bun spărgător de gheaţă este să pui o întrebare pe care oamenii nu o aud de obicei; acest lucru îi va face pe oameni interesaţi şi vor începe să se deschidă şi îţi vor da inconştient ceva mai multe informaţii decât ar trebui.

Uneori pun întrebări precum„ câţi oameni din acest domeniu principal al EPT crezi că a omorât pe cineva înainte? Sau Câţi oameni din acest domeniu credeţi că sunt fecioare?

Când m-am uitat în jos la AK atât de devreme în competiţie, m-am gândit instantaneu la o mână, am văzut un profesionist jucând într-un eveniment EPT în care a aplatizat AK din timp şi mi-a spus mai târziu că nu are niciun motiv să joace un pot mare etapă.

Asta e blocat şi de atunci îmi plătesc mâinile mari la începutul unui turneu. În retrospectivă, cred că ar trebui să măresc pentru a subţia terenul, deoarece AK nu joacă bine post-flop multi-way.

888Sport si poker excelează într-adevăr într-o serie de domenii importante. Casa de pariuri sportive este o plăcere de folosit, cotele sunt atrăgătoare, iar bonusurile sunt simple și atractive. Acesta acoperă o gamă largă de evenimente sportive, cu mii de opțiuni de pariuri înainte de joc, live și viitoare disponibile în fiecare zi. Secțiunea de pariuri live este deosebit de impresionantă și are, de asemenea, un cazinou și o sală de poker remarcabile.

Există unele neajunsuri nefericite – lipsa asistenței clienților prin chat live 24/7, timpi lenți de retragere, unii timpi lenți de încărcare a aplicației și un record slab în ceea ce privește jocurile de noroc responsabile – dar, în general, 888 Sport este o casa de pariuri sportivă puternică. Dacă rezolvă câteva probleme minore, ar putea deveni cu ușurință cel mai bun furnizor de pariuri sportive online din țară.

Știri relevante