Menu

Câteva reguli de pariere întâlnite în pokerul Texas Holdem

Cateva reguli de pariere intalnite in pokerul Texas Holdem
Înapoi la jetoane: dacă jucaţi într-un cazinou live sau online, jetoanele dvs. vor fi furnizate pentru dvs. în trepte care să aibă sens pentru mizele pe care le jucaţi.

Dacă jucaţi acasă, va trebui să stabiliţi ce jetoane să utilizaţi şi cum să le distribuiţi. Odată ce jaluzelele sunt setate, ştim cu ce fel de jetoane va trebui să ne jucăm. (În exemplul de mai sus am folosi jetoane de 10 ¢, jetoane de 25 ¢ şi poate câteva jetoane de 1 USD.)

Vrei să le dai jucătorilor suficiente jetoane în fiecare denumire pentru a permite jocului să ruleze fără probleme. În mod obişnuit, un jucător va avea nevoie de doar 10% din totalul jetoanelor sale în cea mai mică confesiune, deoarece sunt obişnuiţi vreodată să plătească blind-urilor mici. În cea mai mare parte, toate pariurile Texas Holdem se vor face cu jetoane mai mari decât cea a blind-ului mic. După ce aţi sortat jetoanele şi primele jaluzele în pot, sunteţi acum gata să faceţi prima mână.

Regulile de pariuri Texas Holdem

Persoana care împarte cărţile se ocupa mai întâi de stânga jucătorului cu butonul dealer şi se roteşte în sensul acelor de ceasornic în jurul mesei. Fiecare jucător primeşte câte o carte odată până când fiecare jucător are două cărţi, ambele cu fata în jos. Acestea sunt cunoscute sub numele de cărţi cu găuri şi sunt doar pentru a le folosi atunci când îţi faci mana finală de poker cu 5 cărţi.

O rundă de Texas Hold’em consta din cel puţin una şi maximum patru runde de pariere. O mana se termina atunci când toţi jucătorii, cu excepţia unuia, au pliat. Sau a patra (finala) rundă de pariuri Texas Holdem se finalizează cu mai mulţi jucători încă în mana – oricare ar fi primul.

În acel moment, jucătorii intra în showdown (pentru a fi explicat în secţiunea următoare), iar jucătorul cu mana cea mai mare ia potul. Dacă doi jucători împart cea mai mare mana, potul este împărţit în mod egal între ei.

Regulile de pariuri Texas Holdem – Pre-Flop

Si aici vom vedea şi cum se pariază la modul real.

(Notă: Următoarele reguli de pariere se aplica Limit Hold’em Poker. Vedeţi mai multe despre formatele de pariuri No-Limit şi Pot-Limit aici.) Atunci când toţi jucătorii îşi primesc cărţile de pariuri, sunteţi acum în rundă de pariere pre-flop. Fiecare jucător se uita la cărţile sale şi decide ce acţiune să ia. În Hold’em, un singur jucător poate acţiona la un moment dat. Rundă de pariere pre-flop începe cu jucătorul din stânga big blind-ului. Acest jucător are trei opţiuni:

Fold: nu plătiţi nimic potului şi aruncaţi-le mana, aşteptând ca următoarea afacere să se joace din nou.

Call: Potriviţi cantitatea de big blând (pre-flop, acesta este, de asemenea, cunoscut sub numele de „şchiopătând”.)

Raise: creşteţi pariul dublând suma big blind-ului. (Notă: un jucător poate mări mai mult în funcţie de stilul de pariere jucat, consultaţi din nou regulile pentru No-Limit şi Pot-Limit de mai sus.)

O varietate de recenzenți au plasat 888sport în fruntea listei lor pe casele de pariuri pentru a fi incluse în rotațiile tale de pariuri. Aceasta nu este o clasificare întâmplătoare. 888sport (https://pariubet.ro/recenzie/888sport/) este o casa de pariuri sportivă completă, care accesează o mulțime de piețe și permite pariorilor să parieze în siguranță și să mute fonduri cu ușurință.

Un design simplu și simplu face ca 888sport să fie ușor de răsfoit. Acest lucru, împreună cu grupul său loial de adepți, semnalează chiar și pentru pariorul neprevăzut că un filon de aur a fost lovit.

Știri relevante