Menu

Cateva sfaturi pentru a castiga biletele multiple

Jetoane libere despartite – Unele cluburi vor imparti pariul gratuit in mai multe jetoane, de ex. pariati 50 GBP in fiecare saptamana, primiti 2 x 10 GBP gratuit. Un jeton are tendinta de a fi acordat primul si acesta va expira inainte de acordarea celui de-al doilea jeton. Aveti grija de acest lucru, deoarece va trebui sa va asigurati ca sunteti disponibil pentru a primi si utiliza pariurile gratuite impartite in zile diferite.

Perioada de calificare – Majoritatea cluburilor de pariuri gratuite ACCA functioneaza toata saptamana, de obicei incep de luni (00:01) pana la sfarsitul zilei de duminica (23:59). Cu toate acestea, merita sa verificati acest lucru. Un dezavantaj al folosirii cluburilor de pariuri gratuite, cum ar fi clubul de pariuri si pariuri Coral, este ca, in timp ce poti paria pe ceea ce iti place, singur si multiplu din toate sporturile, perioada de calificare se desfasoara numai de luni pana la sfarsitul joiului. Prin urmare, daca plasati toate accesoriile dvs. intr-o sambata, de exemplu, asigurati-va ca sunteti intr-un club unde pariurile dvs. se vor califica.

Inscriere – Majoritatea cluburilor necesita sa va inscrieti, dar verificati daca trebuie sa faceti acest lucru doar o data sau daca trebuie sa faceti fiecare in fiecare saptamana.

Fie ca doriti sa stiti cum sa castigati un acumulator de fotbal sau doar un acumulator in general, exista cateva principii generale care va pot ajuta. Aici va oferim cateva indicatoare care va ajuta sa va construiti acumulatorul cel mare castigator, pentru un ghid mai detaliat cititi ghidul nostru de strategie de pariuri acumulator.

Doar pentru ca exista 10 partide din Premier League in fiecare saptamana nu inseamna ca trebuie sa le sprijiniti pe toate. Sansele tale de a castiga sunt crescute facand cateva treble, 4 sau 5 ori mai degraba decat un acumulator masiv.

Evident ca castigurile dvs. ar fi mai mici, dar veti castiga mai des. Daca as plasa un pariu de 10 GBP pentru fotbal, de exemplu, as paria pe doua acumulatoare care nu se suprapun de 4 ori, care pariaza 4,50 £ fiecare si apoi un acumulator pe toate cele 8 selectii, ramanand 1 £. In acest fel, daca pariul cel mare ar intra, nu m-as lovi pentru ca nu am facut-o pe cea mare, dar tot imi dau o sansa mare de a castiga la acumulatorii mai mici.

Știri relevante