Menu

Câteva sugestii despre cum să joci poker la nivel avansat

Cateva sugestii despre cum sa joci poker la nivel avansat

Joaca jucătorul. Odată ce aţi scăzut fundamentele, ar trebui să începeţi să acordaţi o atenţie deosebită adversarilor. S-ar putea să fiţi surprinşi să aflaţi că o cantitate mare de citiri de poker nu provin din povestiri subtile ale pokerului fizic (cum ar fi zgârierea naşului său jocul nervos cu jetoanele), ci din tipare.

Dacă un jucător pariază tot timpul, atunci şansele sunt că joaca nişte cărţi destul de mizerabile. În mod similar, dacă un jucător pliază tot timpul, atunci poţi să presupui că joaca doar mâini destul de puternice. Acest lucru este foarte simplificat, dar sta la baza citirii altor jucători, care este o parte esenţială a pokerului.

Aflaţi câteva cote de baza ale pokerului – Pokerul implica matematica. Cu toate acestea, nu trebuie să fii un geniu al numerelor pentru a-ţi îmbunătăţi jocul.

Înţelegerea cotelor de bază din spatele lovirii anumitor mâini poate fi foarte benefică pentru oamenii care abia încep.

Iată una foarte simplă pentru dvs.: 221-1. Aceasta este şansa de a obţine aşi de buzunar. Asta înseamnă că statistic veţi obţine aşi doar în medie la fiecare 221 de mâini. Pune lucrurile în perspectivă, nu-i aşa?

Iată un ghid pentru unele dintre cele mai frecvente cote pe care le veţi întâlni în pokerul online sau pokerul live:

  • A primi o pereche – 17-1 (5,9%)
  • Aşi împărţiţi – 221-1 (0,45%)
  • A fi împărţit cu ace-king potrivit – 331-1 (0.3%)
  • Lansarea unui set cu o pereche de buzunar – 8,5-1 (11,76%)
  • Flopping two-pair (fără o pereche de buzunar) – 48-1 (2,02%)
  • Efectuarea unei flush lângă râu (floped patru dintr-un costum) – 1,9-1 (35%)
  • Realizarea unei linii deschise drept lângă râu – 2.2-1 (32%)
  • Casa plină lângă râu (floped three-of-a-kind) – 2-1 (33%)

Cel mai bun mod de a începe să joci este să te informezi despre cele mai bune camere de poker online la care te poţi înscrie. Aici, ne mândrim că avem cele mai mari bonusuri de înscriere la poker pentru jucătorii de poker online, deci profitaţi şi înscrieţi-vă prin linkurile noastre!

Recomandarea noastră de top pentru a juca poker pe desktop sau pe dispozitivul mobil este 888 Poker. Puteţi vedea ce părere avem despre 888 citind recenzia noastră AICI. Dacă sunteţi în căutarea unei alternative foarte bune de aplicaţii gratuite de poker pentru a juca pe tableta sau telefon, recomandarea noastră este cu siguranta Appeak Poker. Încercaţi gratuit pe dispozitivul dvs. mobil sau jucaţi direct pe Facebook!

888poker (https://pariubet.ro/recenzie/888poker/)oferă o gamă diversă de promoții speciale pentru toate jocurile de pe site. Iubitorii de fotbal vor adora ofertele în care premiul este o cotă din fondul de 10.000 de lire sterline și o excursie pentru a vedea un meci de fotbal mult așteptat în Liga Europeană.

Fanii nebuni de cricket pot profita și de ofertele uimitoare ale 888poker cu Oferta T20 Big Bash Money Back, în care jucătorii ale căror echipe fac peste 180 de puncte (câștigă/pierde, nu contează) pot câștiga până la 100 RON.

Există multe alte astfel de promoții speciale – oferte zilnice, oferte de sfârșit de lună, oferte cu legenda sloturilor și așa mai departe. Le puteți găsi în secțiunea Oferte speciale și promoții de pe site.

Apoi sunt promoțiile cu cote îmbunătățite, cum ar fi 888poker Acca Rush pentru pariurile acumulate pe fotbal. Acumulatorii de succes își câștigă câștigurile cu 25%. Pot fi câștigate recompense de până la 1000 RON dacă jucătorii își joacă corect jocurile.

Știri relevante