Menu

Cateva tipuri de bonusuri de pariere valabile la noi

Cateva tipuri de bonusuri de pariere valabile la noi

Este valabila doar pentru clientii noi si se poate ridica pana la 100 de lire in credite de pariuri. Inregistrati-va, depuneti 5 lire sau mai mult in contul vostru si banii  vor fi transformati in credite de pariuri atunci cand plasati pariuri de aceeasi valoare si dupa ce acele pariuri sunt acceptate.

Conditiile si termenii sunt semnificative

Sunt valabile doar pentru clientii noi. Faceti un deposit de 5 lire sau mai mult si revendicati-va oferta in termen de 30 de zile de la inregistrarea contului, pentru a va putea converti banii in credite de pariuri, in proportie de 100%, maxim pana la 100 de lire. Odata revendicate, creditele va vor fri retinute in balanta contului si nu vor putea fi retrase. Pentru a putea folosi creditele, trebuie sa plasati pariuri care indeplinesc conditiile cerute, in limita a 100 de lire si trebuie sa fie plasate in termen de 30 de zile  de la data ofertei. Doar pariurile care se incadreaza vor conta.

Metodele de PayPal sau PaysafeCard sunt disponibile, dar nu se incadreaza in cerintele de acordare a bonusului, decat dupa ce ati luat la cunsotiinta  si ati introdus codul postal al localitatii sau dupa ce au fost acceptate 2 forme de verificare a identitatii. Pariurile plasate trebuie sa indeplineasca anumite conditii , pentru a se putea incadra in eliberarea creditelor de pariere.

Pariul trebuie sa contina cel putin o selectie a carei cota sa fie de 1,20 sau mai mare. In combinatiile de meciuri care au doar 2 sau 3 rezultate posibile, daca ati plasat pariuri cu mai mult de un rezultat posibil, fie inainte de meci, fie in timp ce meciul se desfasoara, va conta doar rezultatul cu cea mai mare miza cumulativa.

Atunci cand s-a folosit partial optiunea de “Cash Out”, doar miza care a ramas activa va conta.

Atunci cand un pariu a fost editat folosindu-se optiunea de “editare a pariurilor”, doar miza cea noua de la noul pariu va fi luata in considerare.

Folosirea totala a optiunii de “Cash Out”, jocurile instante, pariurile live care au fost plasate prin intermediul serviciului telefonic nu vor fi luate in considerare.

Creditele voastre de pariuri nu se pot retrage. Orice rambursare a creditelor de pariuri nu sunt incluse in nicio retragere. Creditele plasate vor fi adaugate la balanta care poate fi retrasa, creditele de pariuri neputand fi folosite pe anumite produse, oferte sau promote sau tipuri de pariuri. Creditele de pariuri vor fi retrase daca, contul este inactiv 90 de zile consecutive.

Știri relevante