Cateva trucuri sa poti casitiga milioane la turneele WSOP

Abordarea mea fata de etapele timpurii ale acestor WSOP 1500 este destul de simpla. Suntem catusati de formatul – 10 maini pre-ante No-Limit Texas Hold’em. Nu sunt multe jetoane de castigat luand un pot inainte de flop si cu 10 maini creste probabilitatea ca cineva sa aiba o mana puternica.

Incerc sa schitez o cantitate echitabila si sa joc o multime de poker post-flop cu jucatori ale caror game ar putea fi apoi capabile sa le exploatezi. Daca nu va simtiti confortabil, faceti o carte sau aruncati un film pe iPad si jucati primele 10% din maini in primele trei ore. Acesta este un motiv mai mult decat suficient pentru a petrece ceva timp rezolvand o strategie solida MTT.

Daca nu te-ai gandit niciodata la asta, presupui in mod natural ca obiectivul tuturor intr-un turneu este sa castige primul loc. Realitatea este ca majoritatea jucatorilor nu joaca deloc pe primul loc.

Pentru majoritatea jucatorilor care termina oriunde in bani este considerat un castig. Acestia sunt jucatorii care ar dori marele premiu de pe primul loc, dar sunt fericiti doar ca nu isi pierd buy-in-ul.

Pentru ei batalia este castigata prin castigarea de bani. Daca castigi bani, esti un castigator, in timp ce cei care nu fac acest lucru sunt invinsi.

In schimb, jucatorii care joaca pentru a castiga primul isi asuma un risc mult mai mare de a iesi inainte de bani in schimbul unei sanse decente de a face o cursa foarte profunda.

Varianta este mult mai mare, deoarece cel mai mare numar pe care l-ai fi putut scadea in primul scenariu a fost – 5.000 USD; in al doilea, care aproape se dubleaza la – 9.000 de dolari.

Retineti ca aceste numere sunt doar pentru a va arata diferenta masiva in posibilele plati.

Este ridicol sa ne asteptam sa castigam in mod constant unul din 10 MTT-uri masive.

Dar cu o plata pe primul loc de 300.000 de dolari, va puteti permite sa pierdeti de cateva sute de ori inainte de a castiga si totusi sa obtineti un profit ordonat.

Jucatorii care joaca doar pentru a castiga bani vor argumenta ca au sanse sa castige si ei, precum si sa castige banii mai des.

Desi castiga banii mai frecvent, este asemanator cu jucatorii de bani care produc linii castigatoare.

Daca schiopatesti in bani la media jetoanelor turneului sau mai putin, va trebui sa devii un suport de carti serios pentru a-i face mai adanc.

Jucatorii care joaca pentru a castiga isi vor distanta jocurile de noroc pe tot parcursul turneului, in timp ce vei fi fortat sa-ti asumi riscul la fel de mult sau mai mult intr-o perioada foarte scurta pentru a face o cursa la masa finala.

Știri relevante