Menu

Câteva trucuri să poţi casitiga milioane la turneele WSOP

Cateva trucuri sa poti casitiga milioane la turneele WSOP

Abordarea mea faţă de etapele timpurii ale acestor WSOP 1500 este destul de simplă

Suntem catusati de formatul – 10 mâini pre-ante No-Limit Texas Hold’em. Nu sunt multe jetoane de câştigat luând un pot înainte de flop şi cu 10 mâini creşte probabilitatea ca cineva să aibă o mână puternică.

Încerc să schiţez o cantitate echitabilă şi să joc o mulţime de poker post-flop cu jucători ale căror game ar putea fi apoi capabile să le exploatezi. Dacă nu vă simţiţi confortabil, faceţi o carte sau aruncaţi un film pe iPad şi jucaţi primele 10% din mâini în primele trei ore. Acesta este un motiv mai mult decât suficient pentru a petrece ceva timp rezolvând o strategie solidă MTT.

Dacă nu te-ai gândit niciodată la asta, presupui în mod natural ca obiectivul tuturor într-un turneu este să câştige primul loc. Realitatea este ca majoritatea jucătorilor nu joacă deloc pe primul loc.

Pentru majoritatea jucătorilor care termina oriunde în bani este considerat un câştig. Aceştia sunt jucătorii care ar dori marele premiu de pe primul loc, dar sunt fericiţi doar ca nu îşi pierd buy-in-ul.

Pentru ei bătălia este castigata prin câştigarea de bani. Dacă câştigi bani, eşti un câştigător, în timp ce cei care nu fac acest lucru sunt invinsi.

În schimb, jucătorii care joacă pentru a câştiga primul îşi asuma un risc mult mai mare de a ieşi înainte de bani în schimbul unei şanse decente de a face o cursă foarte profundă.

Variantă este mult mai mare, deoarece cel mai mare număr pe care l-ai fi putut scădea în primul scenariu a fost – 5.000 USD; în al doilea, care aproape se dublează la – 9.000 de dolari.

Reţineţi că aceste numere sunt doar pentru a vă arăta diferenta masivă în posibilele plati.

Este ridicol să ne aşteptăm să câştigăm în mod constant unul din 10 MTT-uri masive.

Dar cu o plată pe primul loc de 300.000 de dolari, vă puteţi permite să pierdeţi de câteva sute de ori înainte de a câştiga şi totuşi să obţineţi un profit ordonat.

Jucătorii care joacă doar pentru a câştiga bani vor argumenta că au şanse să câştige şi ei, precum şi să câştige banii mai des.

Deşi castiga banii mai frecvent, este asemănător cu jucătorii de bani care produc linii câştigătoare.

Dacă schiopatesti în bani la media jetoanelor turneului sau mai puţin, va trebui să devii un suport de cărţi serios pentru a-i face mai adânc.

Jucătorii care joacă pentru a castiga îşi vor distanta jocurile de noroc pe tot parcursul turneului, în timp ce vei fi forţat să-ţi asumi riscul la fel de mult sau mai mult într-o perioadă foarte scurtă pentru a face o cursă la masa finala.

Toată lumea visează să câştige bani mulţi la poker şi uite aşa mulţi care habar nu au ce înseamnă acest jos se apuca să joace şi să înveţe. Unii dintre ei renunţă rapid sau joacă doar recreativ, însă puţini reuşesc să ajuca la semi-profesionist sau chiar profesionist. Cei care reuşesc să ajungă la un nivel înalt în poker o fac şi datorită faptului că au învăţat ceva trucuri care să-i ajute să câştige mai uosr banii.

888poker este locul unde puteţi face milioane din poker deoarece aici sunt introduse şi mesele din truneele WSOP. Aceste turnee sunt cele care au premiile cele mai substanţiale şi pe care concurenta este mare. Aici castiga de obicei cei mai buni jucători de poker dar şi cei care folosesc cele mai bune trucuri practice din lumea poker-ului menite să te ajute să faci uşor bani.

Știri relevante