Menu

Câteva unelte să-ţi calculezi mizele pentru mesele de poker

Cateva unelte sa-ti calculezi mizele pentru mesele de poker
Deşi acest lucru este acceptat pe scară largă, exista unele dezbateri cu privire la cât de scurt este critic. Unii jucători par să se împingă / să se plieze numai atunci când stiva lor ajunge la 15 blinduri mari sau mai puţin. Unii spun că 10 blind-uri mari sau mai puţin.

Unii subliniază că ar trebui să calculaţi M – dimensiunea stivei dvs. împărţită la valoarea totală a jaluzelelor şi ante – şi să aruncaţi ori de câte ori M este mai mic de 10. Niciunul dintre aceste răspunsuri nu este exact corect sau greşit. Depinde de tendinţele adversarilor tai, de modul în care aceştia văd o împingere pre-flop de la tine şi de modul în care reacţionează la o creştere standard de la tine.

10 big blind-uri şi un M de 10 au fost întotdeauna valori cheie pentru mine

Sunt absolut momente în care voi împinge 15 sau chiar 20 de big blind-uri şi exista alte momente când voi face o mărire standard cu doar 8 big blind-uri. Ambele scenarii sunt rare şi nu sunt despre acest articol.

Vreau să discut despre cele mai scurte stive scurte: de câte ori aveţi 5 blind-uri mari sau mai puţin (sau un M de 5 sau mai puţin). În aceste situaţii, rămâneţi fără echitate. Trebuie să te mişti repede. Dacă jucaţi cu prudenta în această etapă, veţi pierde bani pe termen lung.

Mulţi dintre noi folosim calculatoare ICM pentru a determina ce mâini sunt + EV pentru a împinge în ce locuri (şi ce mâini nu sunt). Aceste calculatoare ICM sunt cheia pokerului de turneu cu stack scurt. Cu toate acestea, au limitări.

ICM este o măsurare a capitalului total al fondului de premii

Folosind-o, puteţi compara valoarea stivei dvs. dacă vă mutaţi şi dacă vă îndoiţi. Prima problemă pe care o întâmpinăm este ca capitalul propriu al fondului de premii se bazează exclusiv pe numărul de jetoane pe care îl aveţi în raport cu numărul total de jetoane şi jucători rămaşi. Nu se ţine cont de abilităţile jucătorilor.

Calculatorul nu ştie cât de bun eşti; nici noi oamenii nu ştim exact cât de bun este cineva. Deci, dacă sunteţi unul dintre cei mai buni jucători de la masă, ICM probabil va subestima valoarea stivei dvs.; acest lucru va afecta uneori cel mai bun joc.

O alta limitare majoră a ICM şi cea mai relevanta pentru acest articol este ca, deoarece aceste calculatoare compara pur şi simplu capitalul fondului de premii dacă împingeţi sau pliaţi imediat după mână, acestea ignora mâinile viitoare.

O alta modalitate de a pune acest punct în discuţie este ca valoarea reală a stivei dvs. poate depinde de poziţia jaluzelelor, indiferent dacă este posibil să va aflaţi în situaţii foarte proaste în curând şi aşa mai departe.

Când creați un cont la Netbet, aveți opțiunea de a vă menține soldul contului în euro, dolari americani sau lire sterline. Toate jocurile de la Netbet Poker (https://pariubet.ro/recenzie/netbet-poker/) sunt oferite în euro, dar, dacă alegeți să vă creați un cont în ron, nu sunteți exclus din niciunul dintre jocuri și același curs de schimb se va aplica atunci când lăsați o masă sau numerar. într-un turneu așa cum a fost aplicat atunci când ați cumpărat.

Conversiile valutare pot deveni o problemă dacă vă finanțați contul dintr-o sursă menținută într-o altă monedă sau dacă solicitați o retragere într-o altă monedă. Netbet va aplica un curs de schimb mai mic decât ați putea obține de la o bancă – afectându-vă profitabilitatea atât atunci când faceți o depunere, cât și când doriți să vă retrageți câștigurile.

Știri relevante