Menu

Cautarea slabiciunilor din oferta te pot face castigator

Obtinerea unui pret anticipat inainte ca sansele sa se reduca poate fi una dintre cele mai bune modalitati de a va imbunatati cotele. Acest lucru este foarte comun pentru pietele de curse de cai ante-post in jurul curselor mari, de exemplu. Sa zicem ca ai vazut o saritura de cai la inceputul sezonului in noiembrie si esti deosebit de impresionat. Crezi ca calul va avea un sezon minunat si poate chiar castiga la Festivalul Cheltenham in luna martie urmatoare. Prin urmare, va intoarceti pretul timpuriu pentru ca calul sa castige Hurdle Campion la 20/1, pana la momentul in care sansele s-au redus la 5/1. Daca calul castiga atunci ai facut de patru ori mai bine decat ai fi facut-o luand un pret in ziua respectiva.

Desigur, ruleaza in mod incert in ambele sensuri, iar sansele se pot prelungi usor. Calul poate chiar sa ajunga ranit si sa devina un alergator – si nu iti vei reveni miza. A lua preturi timpurii la orice sport poate fi foarte satisfacator, dar si riscant daca nu iti faci temele mai intai.

Cand serviciul de informatii britanic a incercat sa rupa codul Enigma in timpul celui de-al doilea razboi mondial, multi au spus ca nu se poate face. Cum poti rupe o masina cu 15 miliarde de miliarde de moduri diferite de a cripta un mesaj fara nici macar un computer modern? Ei bine, au facut-o si a fost vorba despre depistarea legaturii slabe, masina poate fi fost complicata, dar a fost construita de oameni, oamenii fac erori si erorile pot fi exploatate. Gasirea unor gauri in cotele de case de pariuri nu este extrem de diferita.

Studierea formei si a statisticilor nu va fi suficienta, sansele comerciantilor au mult mai multe resurse aici decat dvs. si, prin urmare, este putin probabil sa le bateti in acest fel. In schimb cerceteaza lucruri la care nu se uita atat de mult. De exemplu, daca pariati pe un meci de tenis, consultati situatiile personale recente ale jucatorilor. Daca un jucator a avut recent un copil, de exemplu, sau o relatie de relationare, poate este mai obosit sau se concentreaza mai putin pe meci. Acest lucru le-ar putea face sa fie mai putin probabil sa castige intr-un mod care nu poate fi reflectat in cote.

Oricare ar fi piata, exista intotdeauna un avantaj si daca faceti cercetare, ramaneti concentrati si nu va lasati inselati de emotie, atunci este posibil sa gasiti ace in pastor. Nu va asteptati ca marginea sa dureze pentru totdeauna si continuati sa cautati noi cai. Casele de pariuri nu sunt proaste, daca vad o gaura de bucla, o vor inchide destul de repede.

Știri relevante