Menu

Ce alte variante de poker cu 7 cărţi avem la dispoziţie

Ce alte variante de poker cu 7 carti avem la dispozitie
Cunoscut și ca Stud EB și Stud Hi-Lo, Stud Eights-or-Better joacă la fel ca Stud. Toată lumea înainte, cartea mică aduce și primești trei cărți din ofertă.

Diferența în Stud EB este aceeași ca între Omaha și O8, unde mâna joasă de calificare câștigă jumătate din pot

La fel ca în O8, minimă este alcătuită din cea mai mică mână de cinci cărți, toate cărțile având o valoare sub opt, fără perechi. Drepturile și flushurile nu contează împotriva dvs., făcând piulița scăzută A-2-3-4-5.

Mâinile inițiale pentru Stud EB sunt aceleași ca și Stud și Razz. O mână de început monstru Stud poate fi bună pentru cei înalți, în timp ce o mână de început monstru Razz este bună pentru cei mici. Cele mai bune sunt mâinile cu opțiunea de scooping, făcând A ♣ 3 ♣ 2 ♣ cea mai bună mână de pornire Stud EB posibilă.

Mâna mare a unui joc cu 7 cărți Hi-Lo este identică cu mâna câștigătoare a unui joc standard cu 7 cărți. Jumătate din pot este acordată jucătorului care ține această mână.

Mâinile joase trebuie să se califice pentru a fi eligibile pentru a câștiga jumătatea joasă a potului

Cărțile pe care un jucător le folosește pentru cea mai bună mână înaltă nu au efect asupra joasei. Un jucător poate folosi oricare cinci cărți din mâna ei, indiferent de cărțile folosite în mâna ei înaltă. AMnă joasă de calificare este definită ca: cinci cărți nepereche, toate cu ranguri la sau sub opt. Ace sunt considerate scăzute pentru mâna joasă. Fluxurile și drepte nu contează pentru cel mai mic, ceea ce înseamnă că cel mai bun minim posibil este A-2-3-4-5.

Mâinile joase sunt numărate de sus în jos, ceea ce înseamnă că mâna este la fel de bună ca cea mai înaltă carte. De exemplu:

  1. 2 ♣ 3 ♥ 5 ♦ 6 ♦ 7 ♦ este mai mic decât A ♣ 2 ♠ 3 ♦ 4 ♣ 8 ♥

Orice mână cu o pereche sau o carte mai mare de opt nu se califică, chiar dacă rangul perechii este sub opt.

Costumele nu se iau în considerare pentru un minim; orice jucător care împarte exact același minim trebuie să împartă în mod egal jumătatea inferioară a potului. (Câștigând jumătate din potul inferior și nimic din potul cel mare nu este cunoscut ca fiind împărțit.)

Dacă există un cip extra ciudat care nu poate fi împărțit la jumătate, acest cip este întotdeauna adăugat la potul acordat mâinii mari câștigătoare. Dacă nu există mână joasă de calificare, întregul pot este acordat jucătorului cu mâna mare câștigătoare.

Jucătorii pot câștiga una sau ambele jumătăți ale potului cu aceleași cărți sau diferite din mâna lor. Un jucător nu trebuie să anunțe pentru ce jumătate din pot joacă la începutul mâinii. Acest lucru este necesar doar în alte variante de poker, cunoscute sub numele de jocuri „declarați”.

Pentru mine trebuie să fie tipurile de oferte disponibile. Aceasta este o casă de pariuri grozavă dacă te-ai plictisit să vezi în mod constant aceleași tipuri de promovare de la alte case de pariuri.

888Sport are o combinație plăcută de oferte de pariuri gratuite, bonusuri și oferte de returnare a banilor care sunt diferite de cele obișnuite. Numai din acest motiv, le-aș păstra ca unul dintre site-urile dvs. de pariuri pur și simplu pentru a vă oferi mai multe opțiuni.

Acei pariori cărora le plac sporturile americane vor găsi multă gamă și adâncime la 888, iar pachetul în joc de pe site-ul desktop este cu adevărat ceva.

Ca o casa de pariuri sportive, 888 pare să aibă totul întins din perspectiva pariurilor, cu o gamă completă de piețe, inclusiv unele mai neobișnuite, pariuri live grozave, streaming, cash out și știri și statistici excelente, așa că nu veți fi puțin lăsat în căutarea unui parior. Este partea serviciului pentru clienți unde se deblochează.

Știri relevante