Menu

Ce aspecte esentiale nu trebuie scapate jucatorilor de poker

Ce aspecte esentiale nu trebuie scapate jucatorilor de poker

Pokerul are un avantaj implicit pro-inovatie şi nici măcar ca o prejudecată

Deoarece este adesea un avantaj să joci diferit de turmă. De îndată ce exista un consens cu privire la aspectul unui jucător solid, acel consens va fi previzibil şi, prin urmare, beat. Când s-a ajuns la un consens ca jocul solid este extrem de agresiv, jucătorii agresivi slabi ar putea să-l exploateze. În mod similar, când turma a devenit ulterior excesiv ce ar avea profit. Cineva va găsi o piesă care să exploateze în mod eficient comportamentul mediu al turmei, care va deveni apoi cunoscută şi la modă şi toată lumea începe să o conducă. În acel moment, atât rentabilitatea să va scădea, cât şi oamenii vor începe să vină cu contraplays care, la rândul lor, îl exploatează.

Pokerul este, în cele din urmă, o sumă zero sau mai mică decât zero cu rak) şi joc imparţial. Dacă toată lumea ar juca optim, atunci nimeni nu ar câştiga bani. Singura modalitate de a câştiga este dacă adversarul tău joacă sub-optim şi observa exact modul în care jocul lor este sub-optim şi dezvolta strategii de exploatare care este esenţială pentru a-şi lua jetoanele. Modul în care jucătorii joacă în medie o schimbare de joc mai puţin decât optimă în timp, aşa ca vor exista întotdeauna noi strategii care să exploateze în mod eficient starea actuală a lumii pokerului. Aceste strategii vor afecta ele însele modul în care starea se dezvolta în viitor.

Tendinţa de a avea un optimism excesiv faţă de utilitatea unei invenţii sau a inovaţiei în întreaga societate, în timp ce deseori nu reuşeşte să identifice limitările şi punctele sale slabe.

Acesta ar putea fi singurul concept din articolul lui da Rosa care nu are o corelaţie directă cu pokerul

Magic: The Gathering este un joc în continuă evoluţie în care sunt introduse în mod constant cărţi noi. Uneori, seturile noi primesc cantităţi nemeritate de laudă pur şi simplu pentru că sunt „noul strălucitor”.

Pokerul este un joc mult mai static, deci nu există la fel de mult părtinire pro-inovatie. Multe strategii au fost aceleaşi în ultimii 10 ani.

Poate ca singurul mod în care ai putea să relaţionezi acest lucru cu pokerul a fost la mijlocul anilor 2000, când creşterea pokerului online a dus la jucătorii de poker care au favorizat agresiunea totală pentru a juca precum Dario Minieri sau Tom Dwan.

Acestui stil de poker i s-a acordat o considerare considerabilă, pur şi simplu pentru ca oamenii îl vedeau pe Dwan deţinând jucători vechi de la scoala veche pe High-Stakes Poker cu mâini marginale.

Nimeni nu mai văzuse asta înainte şi toată lumea voia să-şi „durrrra” adversarii. Meta de poker a încetinit considerabil de atunci, de vreme ce majoritatea oamenilor îşi dau seama ca, de fapt, nu sunt Tom Dwan.

Ca jucător de poker ai nevoie de multe ore de joc pentru a putea face performanta în domeniu. Recomandarea noastră pentru a face cât mai multe ore de poker jucate este să acordaţi atenţie casei de pariuri şi poker online numita Netbet.

Pe Netbet găsiţi tot ce vă trebuie în materie de poker şi jocul de poker. Netbet vă oferă câteva ghiduri interesante de cum să vă începeţi cariera de jucător de poker şi cel mai importat care sunt aspectele care nu trebuie să le scăpaţi din vedere când jucaţi la o masă de poker indiferent de ce jucători întâlniţi.

După cum v-aţi dat seama la poker nu prea merge să joci dacă nu ai un set de reguli şi principii pe care să le respecţi. Fără ele eşti victima sigură a jucătorilor mult mai experimentaţi de la masa de poker, nu mai vorbim de un turneu unde se înscriu printre cei mai buni jucători de poker ai platformei.

Știri relevante