Menu

Ce bonusuri te asteapta la grupul Admiral

Ce bonusuri te asteapta la grupul Admiral

Plasati un pariu online, va intampinati lubrifianti pe un site minunat de cazinou numit Lucky Admiral, care ofera atat jocuri de inalta calitate, cat si bonusuri. Asadar, daca sunteti un cazinou, un joc de carti zgariate si sloturi, cum ar fi Queen of Legends si Plushie Pleasure, atunci acest site este cu siguranta pentru dvs.

Ceea ce adauga apelului lor este faptul ca, oriunde te-ai afla, poti juca Lucky Admiral pe dispozitivele tale mobile. Asa ca indepartati-va de laptop si faceti treburile plictisitoare, cum ar fi asteptarea autobuzului mai distractiva si speram sa va satisfaca. Tot ce iti trebuie este un telefon inteligent, inclusiv Android, iPhone sau Tablet, precum si lumile strazii tale!

Cand va inregistrati la Lucky Admiral, veti primi un credit de 10 GBP in contul dvs., fara a fi necesara depunerea. Aceasta inseamna ca puteti incepe sa jucati imediat si sa incercati cu adevarat site-ul inainte de a va desparti cu banii dvs.

Stim ca, odata ce creditul suplimentar va fi pierdut, veti fi gata sa efectuati primul dvs. depozit si cu Lucky Ammiral veti primi un bonus de 100% in numerar pana la 500 de lire sterline. Veti primi din nou aceeasi oferta atunci cand efectuati a doua depunere. Acest lucru inseamna ca, daca profitati de suma maxima de doua ori, veti pleca cu 1.000 de lire sterline, ceea ce inseamna un total mare de 2.000 de lire sterline.

Puteti sa respirati un suspin de usurare, deoarece de la cel de-al 3-lea depozit in continuare, ca multumire pentru loialitate, veti primi un bonus de reincarcare in numerar. Suma bonus depinde de cat depuneti, dar poate fi de pana la 100%.

Pentru jucatorii de la sloturi, cum ar fi cu 10% bani inapoi in ceea ce ati pariat saptamana precedenta? Aceasta inseamna ca, daca jucati jocuri in valoare de 100 GBP in numerar, veti primi 10 GBP inapoi.

Lucky Admiral ofera chiar si un turneu saptamanal de sloturi in care pentru minim 10 GBP poti castiga pana la 200 de lire sterline. Vedeti fila promotii si jucati jocul slot aferent perioadei stabilite, apoi daca sunteti campion, veti elimina premiul.

Știri relevante