Menu

Ce bonusuri te aşteaptă la grupul Admiral

Ce bonusuri te asteapta la grupul Admiral

Pariază cu Admiral direct pe site-ul lor

Plasaţi un pariu online, vă întâmpinaţi lubrifianţi pe un site minunat de cazinou numit Lucky Admiral, care oferă atât jocuri de înaltă calitate, cât şi bonusuri. Aşadar, dacă sunteţi un cazinou, un joc de cărţi zgâriate şi sloturi, cum ar fi Queen of Legends şi Plushie Pleasure, atunci acest site este cu siguranţă pentru dvs.

Ceea ce adăuga apelului lor este faptul că, oriunde te-ai afla, poţi juca Lucky Admiral pe dispozitivele tale mobile. Aşa ca îndepărtaţi-vă de laptop şi faceţi treburile plictisitoare, cum ar fi aşteptarea autobuzului mai distractivă şi sperăm să vă satisfacă. Tot ce îţi trebuie este un telefon inteligent, inclusiv Android, iPhone sau Tablet, precum şi lumile străzii tale!

Abundenţă de sloturi vei găsii la Admiral

Când va înregistraţi la Lucky Admiral, veţi primi un credit de 10 GBP în contul dvs., fără a fi necesară depunerea. Aceasta înseamnă că puteţi începe să jucaţi imediat şi să încercaţi cu adevărat site-ul înainte de a vă despărţi cu banii dvs.

Ştim că, odată ce creditul suplimentar va fi pierdut, veţi fi gata să efectuaţi primul dvs. depozit şi cu Lucky Ammiral veţi primi un bonus de 100% în numerar până la 500 de lire sterline. Veţi primi din nou aceeaşi ofertă atunci când efectuaţi a doua depunere. Acest lucru înseamnă că, dacă profitaţi de suma maximă de două ori, veţi pleca cu 1.000 de lire sterline, ceea ce înseamnă un total mare de 2.000 de lire sterline.

Puteţi să respiraţi un suspin de uşurare, deoarece de la cel de-al 3-lea depozit în continuare, ca mulţumire pentru loialitate, veţi primi un bonus de reîncărcare în numerar. Suma bonus depinde de cât depuneţi, dar poate fi de până la 100%.

Pentru jucătorii de la sloturi, cum ar fi cu 10% bani înapoi în ceea ce aţi pariat săptămâna precedentă? Aceasta înseamnă că, dacă jucaţi jocuri în valoare de 100 GBP în numerar, veţi primi 10 GBP înapoi.

Lucky Admiral oferă chiar şi un turneu săptămânal de sloturi în care pentru minim 10 GBP poţi câştiga până la 200 de lire sterline. Vedeţi filă promoţii şi jucaţi jocul slot aferent perioadei stabilite, apoi dacă sunteţi campion, veţi elimina premiul.

 

Știri relevante