Menu

Ce card este mai bun pentru pariuri, visa sau mastercard

Ce card este mai bun pentru pariuri, visa sau mastercard

Avand in vedere ca exista 2 tipuri de carduri, Visa si Mastercard, pentru cei carora le place sa parieze on line, este important de stiut care card este mai bun. Pentru inceput, trebuie stiut ca ambele carduri pot sa fie folosite pentru depuneri ( desi, pot sa existe exceptii, in functie de agentii ), insa cand vine vorba despre retrageri, exista o diferenta vizibila. Daca aveti un card Visa, atunci retragerea se va putea face direct pe acesta. Dar, daca aveti un card Mastercard, retragerea nu va putea fi facuta decat prin transfer bancar ( sau cel putin asa era, pentru ca, mai nou, au aparut case de pariuri care permit retragerea pe cardiul Mastercard ). Oricum, banii tot in contul vostru vor intra.

Cardurile Mastercard pot sa fie carduri de debit sau carduri de credit. Cradurile Mastercard pot sa fie de 2 feluri, Mastercard sau Maestro. Sunt putine case de pariuri on line care accepta depuneri cu Mastercard, dar nu si cu Maestro. Trebuie stiut ca nu toate cardurile Mastercard au codul de securitate trecut pe spate, respectiv CVV-ul, fara de care nu se pot face depuneri sau retrageri. Sunt multi pariori care spun ca Visa este mai bun decat Mastercard, pentru ca nu apar atat de multe probleme care pot sa fie intalnite pe parcursul procesului de depunere sau retragere al banilor.

De aici si rezulta ideea ca sunt recomandate pentru pariurile on line doar cardurile Visa, in special cardul visa Electron.

Un alt aspect din care rezulta ca un card Visa este mai bun decat un card Mastercard este ca retragerile dureaza mult mai putin , adica, au loc instant, in comparatie cu cele care se fac prin Mastercard se fac doar prin transfer bancar si dureaza cam 2-3 zile lucratoare.

Știri relevante