Menu

Ce carduri accepta unibet

Ce carduri accepta unibet

A face o depunere folosind oricare dintre cardurile de credit sau debit la Unibet este practic aceeasi cu a cumpara ceva online. Mai intai va trebui sa inregistrati un cont de jucator. Merita sa va amintiti ca Unibet va va verifica detaliile (acest lucru este pozitiv pentru dvs., deoarece reduce fraudele). Aceasta inseamna ca informatiile corecte despre nume / adresa sunt obligatorii.

Unibet →Unibet →

 

Cand apasati pe ecranul bancar, alegeti pur si simplu tipul de card de credit pe care il utilizati. Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Switch si Solo acopera aproape toata lumea. Daca nu aveti unul dintre acestea, atunci puteti utiliza un card de credit virtual (ceva precum EcoPayz) sau unul preplatit (PaySafeCard).

Dupa ce introduceti numarul lung, cvv (numarul de securitate), numele complet ca pe card, data de expirare si suma pe care doriti sa o depuneti, faceti clic pe butonul de trimitere. Banii ar trebui sa fie in contul dvs. in cateva secunde!

Retineti ca jucatorii romani nu au restrictii. Acestea se datoreaza bancilor, nu Unibet! Exista modalitati in acest sens, cum ar fi InstaDebit, care ofera un portal securizat de la terti dintre banca si Unibet.

Știri relevante