Ce castigi cu 2 numere loto cand joci la loterii

Daca sunteti fan al astrologiei, atunci este bine doar pentru distractia. Stiu ca este incitant sa se potriveasca cu predictiile a ceea ce s-a intamplat pentru comportamentul fiecarui semn cu comportamentul cuiva pe care il cunosti sau poate cu cel al tau.

Este posibil sa vedem de la stele (la mai mult de un miliard de ani-lumina distanta) posibilele numere din urmatoarea remiza vor fi? Poate va puteti potrivi norocul cand astrologia va spune ca veti castiga ceva astazi, atunci da, puteti cumpara un bilet si jucati la loterie. Este o parte a emotiei. Aceasta este o parte a intregului proces de divertisment.

Desi astrologul acesta v-ar fi oferit putina speranta si putin noroc, nu veti obtine nimic altceva decat o simpla emotie. Toate numerele din loterie au aceeasi probabilitate, astfel incat numerele calde si reci nu exista. (Vezi articolul aferent: Diferenta dintre un numar si o combinatie)

Legea numerelor mari spune ca toate numerele din campul numerelor loteriei tind sa se extinda chiar si cu un numar mare de remize si vor tinde sa fie chiar mai stranse pe masura ce vor avea loc mai multe trageri.

Premiul nu se va obtine doar pentru ca ati asortat unul sau doua numere. Va merge la tine doar dupa ce vei asorta in cele din urma acea combinatie norocoasa, pe care o poti cu ajutorul norocului.

Unii experti cred ca numerologia ajuta la prezicerea catorva numere care au o importanta norocoasa in viata ta. Aceste combinatii continua sa apara in viata ta de mai multe ori. Se presupune ca aceste numere au puterea magnetica de a atrage rezultatele in favoarea ta.

Ganditi-va la norocos 7 sau norocos 9, ganditi-va la pozitia lor din 49 sau poate la 55 de numere din sistemul de loterie, au doar pozitia a 7-a si a 9-a, nu?

Deci, ce le face diferite de celelalte numere? Posibilitatea pozitiei a 7-a face o strategie buna de loto. Hmm, nu atunci cand este implicata intamplator. Fiecare numar are sanse egale de a fi atras, indiferent de frecventa care a fost.

Care este probabilitatea ca alegerea numerelor pe loto sa alunece astfel incat toate numerele sa fie aliniate orizontal sau in diagonala sa va ofere cea mai buna fotografie posibila?

Este foarte scazut, deoarece loteria nu apreciaza modelele estetice. Este dificil ca evenimentele aleatorii sa se potriveasca cu un model regulat, deoarece loteria fiind un joc aleatoriu produce in mod natural rezultate neregulate.

Deoarece vorbim despre combinatii de numere, nu se face rau in cautarea modelelor. Cu toate acestea, modelul dvs. ar trebui sa aiba o baza logica adecvata si nu doar pentru ca pare placut estetic.

Desigur, baza adecvata ar trebui sa fie matematica. Intr-un joc aleatoriu precum loteria, ramurile corecte ale matematicii care se ocupa de aceste tipare de numere sunt combinatorica si teoria probabilitatii. Aceste doua ramuri separate ale matematicii sunt fundamentul unei adevarate strategii de loto.

Știri relevante