Menu

Ce cluburi de esports sponsorizeaza paysafecard

Ce cluburi de esports sponsorizeaza paysafecard

Furnizorii de plati online preplatite, paysafecard, au ajuns la un punct de reper al companiei prin semnarea unui prim acord de sponsorizare cu un club elit eSports, G2 ESPORTS.

G2 ESPORTS a fost fondata in noiembrie 2013 de Carlos Rodriguez, unul dintre cei mai de succes jucatori de eSports din lume.

In doar un an, clubul din Madrid a devenit unul dintre primele cinci cluburi din lume si isi propune sa devina cel mai valoros brand din scena internationala eSports.

Udo Müller, CEO al paysafecard, a comentat. In 2015 ne-am vazut sponsorizand evenimentele din liga eSports. Sponsorizarea unui club de elita evidentiaza acum cat de importanta este pentru noi competitia eSports competitiva si sportivitatea lumii digitale. Profilul ridicat si ambitia GOR ESPORTS completeaza perfect propria noastra abordare a noilor industrii pioniere in cautarea succesului.

Acest parteneriat cu G2 ESPORTS ne permite, de asemenea, sa oferim comunitatii eSports multe momente exclusive de joc. Fanii si jucatorii din intreaga lume pot astepta cu nerabdare un program plin de campanii, promotii si oferte speciale, precum si intalniri si salutari la o serie intreaga de evenimente. paysafecard plaseaza jucatorii si nevoile lor in centrul eforturilor sale mai mult ca oricand.

Carlos Rodriguez, CEO al G2 ESPORTS, a adaugat. Parteneriatul cu payafecard este unul dintre lucrurile de care ne mandrim in G2. Impartasim aceleasi valori si principii primare si avem experienta in fiecare piesa de actiune si continut in care participam impreuna.

Mai mult, lucrul cu o marca atat de puternica endemica ne ajuta sa generam o perceptie puternica in industria noastra, intrucat paysafecard functioneaza doar cu cei mai buni. Este greu sa gasesti un partener mai bun care sa impartaseasca aceasta calatorie ambitioasa in eSports si, dupa aspectul acesteia, se pare ca vom fi impreuna mult timp.

Știri relevante