Menu

Ce contine oferta de la Casa Pariurilor

Ce contine oferta de la Casa Pariurilor

In ceea ce priveste oferta de la Casa Pariurilor, in ea se regasesc cam toate sporturile si cotele dintr-o agentie oarecare. Oferta are la baza doar cele mai populare 10 sporturi, lucru care inseamna ca este departe de oferta acestei agentii de pariiuri sportive, la care se gasesc pariuri la mai mult de 30 de sporturi.

Nici daca vorbim despre cote, nu putem spune ca sunt peste la celelalte case de pariuri, dar, pe de alta parte, nici nu se poate spune provoaca o stare de dezamagire. Ca la orice alta casa de pariuri, cotele alterneaza, ramanand de regula la nivelul stability de celelalte case de pariuri. Daca vorbim despre tipurile de pariuri, acestea lasa mult de dorit, neexistand nici macar un pariu deosebit fata de restul caselor de pariuri, din contra, chiar. De exemplu, la fotbal, se distng ca si pariuri mai “special”-“rezerva inscribe”, ”numar total de schimbari jucatori”. In rest, nimic deosebit.

Nici macar oferta la tenis nu este una care sa te surprinda, la meciurile care sunt considerate mai importante, existand doar 6 tipuri de pariuri :”castigator”, ”scor correct”, ”primul set”, ”handicap la game-uri”, ”total game-uri”si “castiga minim un set”. Lipseste handicapul ajustabil, lucru care nu este pe placul pariorilor care sunt pasionati de tenis. In schimb, celor carora le place sa puna bilete la loto, li se da posibilitatea mai nou sa plaseze on line bilete pe cele mai populare loterii din oferta disponibila la Casa Pariurilor, acesta fiind de fapt singurul aspect care atrage cu adevarat.

Oferta acestei agentii de pariuri nu impresioneaza in mod deosebit. Astfel, oferta acopera principalele 10 sporturi:FOTBAL, BASCHET, TENIS, HANDBAL, VOLEI, BASSEBALL, RUGBY, MOTORSPORT SI SNOOKER. In functie de oferta, cateodata, , mai pot fri gasite pariuri pe cateva sporturi secundare, precum tenis de masa, fotbal in sala sau darts. Dar chiar si in cele mai bune momente, oferta celor de la Casa Pariurilor nu depaseste un  numar de 13 sporturi, spre deosebire de alte case de pariuri, care numara mult mai multe sporturi.

In concluzie, oferta celor de la Casa Pariurilor este una dintre cele mai slabe oferte dintre toate agentiile licentiate, atunci cand vorbim despre numarul de sporturi acoperite.

Trebuie sa retineti ca oferta se actualizeaza in timp real si se modifica in functie de necesitatile marii majoritati a clientilor si a cerintelor la nivelul pietei concurentiale.

Știri relevante