Menu

Ce contine oferta de pariere de la Riverbet

O selectie foarte frumoasa in oferta normala si live a portofoliului de pariuri live promite ceea ce am gasit si in zona PreMatch: selectia este uriasa. Chiar daca oferta nu poate tine pasul cu dimensiunile pietei, cum ar fi bet365, exista o selectie atractiva. In weekend oferta este in functie de experienta mai mare decat in ​​saptamana. Pariurile live nu sunt axate doar pe mainstream, dar exista si unele exotice.

Desi nu exista statistici sau animatii in direct, dar unele evenimente sunt furnizate cu o transmisie video. Astfel, este posibil sa urmariti evenimentele care sunt responsabile pentru modul in care pariul se dovedeste. De aceea, am acordat 8 din 10 puncte pentru bine gandit centrul de pariuri live.

In fiecare vineri puteti profita de acest bonus. Faceti o depunere si obtineti bonus de 40% pana la ron / 50 ron pentru pariurile sportive. Dupa efectuarea unui depozit calificativ, bonusul va va fi creditat automat in contul dvs.

Faceti prima depunere si primiti 100% bonus pana la 300 ron si 22 de puncte de pariuri pentru cazinou. Veti primi automat bonusul in contul dvs. dupa ce efectuati prima depunere.

Joaca orice slot de cazino cu 22 de biti si obtine puncte din pariurile tale. 1 ron = 100 puncte in cursa. La sfarsitul fiecarei curse, primii 30 de finalisti vor imparti un premiu de 3000 ron. Premiile sunt distribuite in functie de conducerea finala.

Asa cum am mentionat deja, am evaluat River bet  ca un cazinou online cu probleme. Asta nu inseamna neaparat ca este rau, ci inseamna ca are venituri relativ mici chiar si dupa ce a fost pe piata destul de mult timp, ceea ce poate deveni o problema daca obtineti un castig mare. Daca sunteti un jucator cu rol ridicat, va recomandam sa gasiti un cazinou mai mare la care sa jucati.

River bet nu se bazeaza pe o aplicatie nativa, ci pe o versiune web in aspectul sau mobil. Furnizorul si-a adaptat complet site-ul la versiunea mobila si in multe domenii aspectul chiar arata mai bine decat versiunea desktop. Pagina este usor de utilizat si are butoane mari. Structura completa este proiectata in mod semnificativ. Chiar si in versiunea mobila, este disponibila intreaga gama de pariuri sportive din zona PreMatch, precum si din centrul de pariuri live. Toate metodele de depunere si retragere sunt accesibile prin intermediul site-ului web mobil.

Avantaje:

– Casa de pariuri foarte promitatoare, relativ tanara;

– Ofera un serviciu si un produs solid;

– cantitate uriasa de sporturi disponibile;

– O gama masiva de piete de fotbal;

– cote foarte rezonabile si competitive;

Bonus de bun venit foarte bun;

– Disponibil in mai multe limbi;

– site web curat grafic;

– Serviciu eficient pentru clienti.

Dezavantaje:

– Un brand nou comparativ cu alte case de pariuri consacrate;

– Tinde sa limiteze jucatorii cu castiguri rapide si inalte;

– Limite mici de pariere pentru unele evenimente;

– Lista optiunilor de finantare ar putea fi mai larga;

– Multe tari sunt restrictionate.

Știri relevante