Menu

Ce conţine oferta de pariere de la Riverbet

Ce contine oferta de pariere de la Riverbet
O selecţie foarte frumoasă în oferta normală şi live a portofoliului de pariuri live promite ceea ce am găsit şi în zona PreMatch: selecţia este uriaşă. Chiar dacă oferta nu poate ţine pasul cu dimensiunile pieţei, cum ar fi bet365, există o selecţie atractivă. În weekend oferta este în funcţie de experienţă mai mare decât în ​​săptămână. Pariurile live nu sunt axate doar pe mainstream, dar există şi unele exotice.

Cea mai estetica oferta pe Riverbet

Deşi nu există statistici sau animaţii în direct, dar unele evenimente sunt furnizate cu o transmisie video. Astfel, este posibil să urmăriţi evenimentele care sunt responsabile pentru modul în care pariul se dovedeşte. De aceea, am acordat 8 din 10 puncte pentru bine gândit centrul de pariuri live.

În fiecare vineri puteţi profita de acest bonus. Faceţi o depunere şi obţineţi bonus de 40% până la ron / 50 ron pentru pariurile sportive. După efectuarea unui depozit calificativ, bonusul vă va fi creditat automat în contul dvs.

Faceţi prima depunere şi primiti 100% bonus până la 300 ron şi 22 de puncte de pariuri pentru cazinou. Veţi primi automat bonusul în contul dvs. după ce efectuaţi prima depunere.

Joaca orice slot de cazino cu 22 de biţi şi obţine puncte din pariurile tale. 1 ron = 100 puncte în cursă. La sfârşitul fiecărei curse, primii 30 de finalişti vor împărţi un premiu de 3000 ron. Premiile sunt distribuite în funcţie de conducerea finală.

Aşa cum am menţionat deja, am evaluat River bet  ca un cazinou online cu probleme. Asta nu înseamnă neapărat ca este rău, ci înseamnă ca are venituri relativ mici chiar şi după ce a fost pe piaţa destul de mult timp, ceea ce poate deveni o problemă dacă obţineţi un câştig mare. Dacă sunteţi un jucător cu rol ridicat, va recomandăm să găsiţi un cazinou mai mare la care să jucaţi.

River bet nu se bazează pe o aplicaţie nativă, ci pe o versiune web în aspectul său mobil. Furnizorul şi-a adaptat complet site-ul la versiunea mobilă şi în multe domenii aspectul chiar arată mai bine decât versiunea desktop. Pagina este uşor de utilizat şi are butoane mari. Structura completă este proiectată în mod semnificativ. Chiar şi în versiunea mobila, este disponibilă intreaga gamă de pariuri sportive din zona PreMatch, precum şi din centrul de pariuri live. Toate metodele de depunere şi retragere sunt accesibile prin intermediul site-ului web mobil.

Avantaje:

– Casa de pariuri foarte promiţătoare, relativ tânără;

– Oferă un serviciu şi un produs solid;

– cantitate uriaşă de sporturi disponibile;

– O gamă masivă de pieţe de fotbal;

– cote foarte rezonabile şi competitive;

– Bonus de bun venit foarte bun;

– Disponibil în mai multe limbi;

– site web curat grafic;

– Serviciu eficient pentru clienţi.

Dezavantaje:

– Un brand nou comparativ cu alte case de pariuri consacrate;

– Tinde să limiteze jucătorii cu câştiguri rapide şi înalte;

– Limite mici de pariere pentru unele evenimente;

– Lista opţiunilor de finanţare ar putea fi mai largă;

– Multe ţări sunt restricţionate.

Știri relevante