Menu

Ce cuprinde oferta de la Baumbet

Ce cuprinde oferta de la Baumbet

Baumbet, spre deosebire de unii dintre ceilalti, nu urmareste neaparat ca in Romania sa fie principalul sau public tinta. Acest lucru se reflecta foarte mult pe pietele si sporturile oferite. Desigur, ofera sporturi populare in Romania, care sunt de asemenea populare in toata Europa, cum ar fi fotbalul. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de mai multe sporturi centrate in Romania, cum ar fi cursele de cai si ogarii, nu veti putea gasi aici. Cu toate acestea, exceleaza foarte mult in sporturile din nordul Europei, cum ar fi Hochei pe gheata – si, de asemenea, in sporturile americane precum baseball si baschet.

De asemenea, varietatea pietelor oferite este destul de impresionanta. Privind fotbalul poti accesa Liga Campionilor, Cupa Mondiala, piata de transferuri si ligi si turnee din intreaga lume.

Este posibil sa nu existe curse de cai sau curse de vant, dar sporturile si pietele care sunt oferite sunt o varietate excelenta, cu siguranta suficient de mare pentru a pastra cei mai fericiti.

O zona la care poate Baumbet s-ar putea gandi sa se imbunatateasca pentru a deveni mai competitiv este sansele. Sansele pe care Baumbet le ofera in prezent sunt foarte in concordanta cu media industriei. Desi acest lucru este evident ca nu este rau, o companie atat de mare si bine pusa la punct si care este excelenta in atat de multe alte domenii s-ar putea descurca mai bine. Asa ca, desi nu suntem ingrozitori, am fost putin dezamagiti.

Acestea fiind spuse, Baumbet s-a imbunatatit semnificativ in acest domeniu, iar sansele de pe toate pietele sunt decente. Pe de alta parte, intrucat Baumbet ofera cote destul de scurte, ingreuneaza ca pariorii sa ramana rentabili pe termen lung. In ceea ce priveste cotele, nu exceleaza in fotbal, ceea ce este pacat, in comparatie cu alte case de pariuri mari. Cu toate acestea, ca o companie din Suedia, cand tineti cont de piete precum hocheiul pe gheata, alaturi de ciclism si handbal, sansele sunt mai atragatoare.

In total, tinand cont de toate, sansele la Baumbet sunt in regula. Doar bine. Fotbalul nu se acopera in glorie, dar exista si alte sporturi care nu sunt atat de rele.

Știri relevante