Ce este bingo in Romania si ce forme intalnim

Romania Bingo a anuntat planuri de inchidere definitiva a 26 de sali din Romania bingo, cu pierderea potentiala de 573 de locuri de munca dupa ce afacerea sa a fost lovita de pandemia de coronavirus.

Compania, care anterior se tranzactiona ca Gala Bingo, urmeaza sa lanseze o restructurare de salvare printr-o procedura de insolventa cunoscuta sub numele de acord voluntar al companiei (CVA), care ii va permite sa paraseasca proprietatile nedorite si sa reduca chiriile.

Caledonia Investments, care a cumparat operatorul de bingo in 2015, a declarat ca va strange fonduri suplimentare de 22 de milioane de lire sterline, in timp ce creditorii firmei vor furniza o noua datorie de 10 milioane de lire sterline ca parte a acordului de restructurare.

Cu toate acestea, firma a spus ca ar fi nevoie de timp pentru ca numarul vizitatorilor sa revina la nivelurile pre-coronavirus, deoarece masurile de distantare fizica si increderea in socializarea in interior ar necesita timp pentru a se reconstrui, in special in randul clientilor mai in varsta.

Romania Bingo are 3.400 de angajati, dintre care cei mai multi sunt in deplasare in cadrul sistemului guvernamental de pastrare a locurilor de munca. Directorul executiv al acestuia, Chris Matthews, a declarat: „Pandemia in curs de desfasurare a avut consecinte de anvergura pentru intregul sector al timpului liber si al ospitalitatii si un impact imediat si semnificativ asupra afacerii noastre.

„In urma unei revizuiri amanuntite a optiunilor noastre, CVA propus ne va restructura portofoliul de retail pentru a ne asigura ca suntem bine pozitionati pentru o revenire la crestere, in timp ce ne adaptam la mediul in curs de desfasurare, in timp ce incepem sa redeschidem majoritatea cluburilor noastre.”

Milioane de cititori din intreaga lume se aduna la Guardian in cautarea unor rapoarte oneste, autoritare, bazate pe fapte, care sa ii ajute sa inteleaga cea mai mare provocare cu care ne-am confruntat in viata noastra. Dar, in acest moment crucial, organizatiile de stiri se confrunta cu o dubla lovitura financiara crunta: cu mai putini oameni care isi pot parasi casele si cu mai putini furnizori de stiri in functiune, observam o reducere a vanzarilor de ziare din Romania bingo. Intre timp, veniturile din publicitate continua sa scada puternic, pe masura ce companiile simt ciupirea. Avem nevoie de dvs. pentru a ajuta la umplerea golului.

Credem ca fiecare dintre noi merita un acces egal la jurnalismul vital al serviciului public. Asadar, spre deosebire de multe altele, am facut o alegere diferita: sa pastram jurnalismul Guardian deschis pentru toti, indiferent de locul in care traiesc sau ce isi pot permite sa plateasca. Acest lucru nu ar fi posibil fara contributii financiare din partea celor care isi pot permite sa plateasca, care acum sustin munca noastra din 180 de tari din intreaga lume.

Știri relevante