Ce este blackjack si cum pot sa castig bani cu el

In conditii normale, casa are un avantaj foarte subtire. Avand in vedere strategia de blackjack potrivita si bonusurile, avantajul acesta se abate de partea jucatorului. Nici nu trebuie sa numarati carti pentru a face acest lucru -. Gasiti masa potrivita, primiti ofertele potrivite in loc si castigati bani reali jucand blackjack online!

Formula dovedita a elementelor de baza ale blackjack-ului este simpla: practica si repetare. Toate sistemele de numarare a cardurilor si graficele de strategie de blackjack din lume nu va pot ajuta cand ramaneti fara timp. Iar strategiile avansate de numarare a cardurilor se bazeaza pe un numar de rulare, asa ca, daca pierdeti numarul, va trebui sa asteptati pana cand toate puntile din pantofi vor fi tratate.

Trebuie sa cunoasteti valorile cartii pentru a sti sa jucati 21. Cartile 2-10 merita valoarea numarului de pe fata cartii. Cardurile numerotate valoreaza numarul corespunzator indicat pe card. Cartile de fata (cele cu imagini pe ele) valoreaza 10, cu exceptia As, care valoreaza 1 sau 11. O imagine combinata cu un As este Blackjack (o valoare de 21).

Cea mai importanta regula de blackjack este simpla: bate mana dealerului fara a trece peste 21. Daca obtineti 21 de puncte exact pe afacere, asta se numeste „blackjack”. Cand vi se ofera un blackjack 21, este obisnuit sa platiti 3: 2 sau 2: 1. Asta inseamna ca veti castiga 300 USD pentru vreun pariu de 200 USD la 3: 2 sau 200 USD pentru fiecare pariu de 100 USD la 2: 1. Clar. 2: 1 este o plata mai buna. Unele cazinouri au redus acest lucru la 6: 5 sau 7: 5, cu toate acestea, acest lucru inseamna ca veti primi mult mai putini bani pe termen lung. Un joc care plateste 1: 1 pentru orice tip de blackjack, de obicei, nici nu merita sa te uiti. Fie ca sunteti la un cazinou terestru sau daca jucati un blackjack online, masa de jocuri de noroc este intotdeauna pusa la fel.

Cand inveti cum sa joci 21, vei gasi ca fiecare jucator are propria sa zona de pariere atribuita, asezata pe masa pentru fiecare pozitie pe scaun. Zona de joc include un spatiu pentru cartile sale, o zona de pariere si, eventual, un camp de asigurare sau o locatie pentru un pariu dublu. De asemenea, dealerul are o zona desemnata pentru cartile sale, plus un „pantof” care contine cel putin un pachet de carti. Un pantof este o cutie care ar putea include un sofer automat pentru a distribui la intamplare o carte de fiecare data cand dealerul scoate una pentru afacere.

Cazinourile traditionale terestre, precum si cazinourile online de tip blackjack vor folosi intre una si pana la opt pachete pe joc. Acest lucru ajuta la frustrarea celor care ar putea numara carti sau sunt considerati jucatori „avantajosi” care stiu sa manipuleze regulile de blackjack. Desi numararea cartilor este legala, un cazinou va interzice oricui pe care il considera un jucator de inalta calificare, capabil sa impuna un avantaj asupra casei intr-unul sau mai multe jocuri de cazino.

Știri relevante