Ce este blackjack table si cum se foloseste

Pariurile din partea Blackjack dovedesc ca exista mult mai mult pentru a paria pe jocul de blackjack decat pentru a plasa pariuri daca va puteti apropia de 21 decat de dealer.

Pariuri, cum ar fi dublarea, divizarea, 21 + 3, asigurarea si predarea adauga dimensiuni suplimentare pariurilor la blackjack, precum si strategiei de blackjack.

Aici le vom discuta sub titlul pariurilor din partea blackjack-ului, dar multi sunt integrali pentru a juca jocul in orice forma mai presus de cea mai simpla forma.

Doriti sa aflati mai multe despre cele mai bune cazinouri online si oferte de inscriere? Cititi paginile noastre de recenzie si oferte de cazino.

Dublarea a intrat in vorbirea populara pentru a descrie oamenii care isi reafirma credinta intr-o declaratie sau o decizie intr-un fel, dar pentru a reduce dublarea este initial un pariu pe partea de blackjack.

A dubla, inseamna sa mariti pariul initial (cel plasat pe dvs. fata de dealerul cel mai apropiat de 21 duel), cu pana la 100%. In schimb, trebuie sa stai dupa ce ai luat exact o alta carte.

In blackjack, impartirea este o oportunitate de pariere care intra in joc dupa ce primele doua carti au fost distribuite. Daca au aceeasi valoare, de exemplu, doua sapte, atunci jucatorul are posibilitatea de a le imparti in doua maini.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa plasati un pariu pe mana a doua nou-creata, care are aceeasi valoare ca pariul initial. In unele forme de blackjack este permisa divizarea suplimentara.

Acest pariu implica primele doua carti distribuite jucatorului si prima carte pe care dealerul o acorda singuri. Jucatorii pot paria pe cele trei carti care includ diverse combinatii de costume si valori, rezultatele castigatoare platind de obicei la cote de 9/1 sau mai mult.

Dupa ce primele doua carti au fost distribuite si cartea in fata a dealerului este un as, jucatorii au optiunea de a lua pariul de asigurare inainte ca dealerul sa-si verifice cartea cu gaura (cea care este lasata cu fata in jos).

Pariul asigura o asigurare impotriva probabilitatii crescute ca dealerul sa aiba blackjack (o mana cu doua carti cu o valoare de 21). Acesta plateste cote de 2/1 si poti paria pana la jumatate din miza initiala, ceea ce inseamna ca, daca dealerul are blackjack, jucatorul se rupe chiar si pe mana.

Nu doar un „pariu” lateral ca atare, ci o oportunitate pentru un jucator de a-si modifica pozitia de pariere pe o mana.

Vi se ofera sansa de a compara mana cu doua carti de deschidere cu cartea fata a vanzatorului si predarea, daca credeti ca acestea sunt mai susceptibile de a obtine un blackjack.

Jucatorul sacrifica jumatate din miza lor, dar primeste jumatate din miza inapoi si isi incheie implicarea in mana.

Știri relevante