Menu

Ce este conceptul de diferenţa în pokerul de azi

Ce este conceptul de diferenta in pokerul de azi
Termenul „concept de diferenta”, introdus pentru prima dată de renumitul autor de poker David Sklansky, se referă la ideea ca un jucător are nevoie de o mână mai bună pentru a apela o mărire decât pentru a deschide potul însuşi.

De exemplu: dacă este pliat către dvs. în poziţia de mijloc, poate fi corect să deschideti-ridicati A ♥ J ♠; cu toate acestea, dacă va confruntaţi cu o mărire de la un jucător strâns sub pistol, valoarea lui A ♥ J ♠ se micşorează dramatic.

Acest lucru este clar pentru ca un jucător din poziţia timpurie, atunci când ridică, simte ca mâna lor este deja mai bună decât restul mesei.

La urma urmei, mărirea lor trebuie să o parcurgă pe întreaga masă şi fiecare jucător rămas să acţioneze ar putea avea o mână mai bună.

Cu toate acestea, dacă el ridică din poziţia târzie, ei spun cu adevărat doar „mâna mea figurează să fie cel mai bun împotriva tuturor celorlalţi”. Astfel, o majorare de poziţie timpurie are mult mai multă greutate decât o ridicare de poziţie târzie, deoarece trebuie să învingă mai mulţi jucători.

Cum funcţionează conceptul Gap în Poker

De aceea, atunci când va confruntaţi cu o mărire, ar trebui să va strângeţi substanţial. Trebuie să ai o mână mai puternică decât ceea ce ţi-ai fi cerut pentru a deschide singur oala pentru o creştere.

Aceasta este pentru a compensa două lucruri: lipsa de iniţiativa pe care o ai de la chemare şi faptul ca adversarul îţi spune ca crede ca mâna lui este suficient de puternică pentru a bate terenul.

Dacă mâna ta nu este mai puternică decât nivelul normal de ridicare din poziţia respectivă, rişti să „fii dominat”.

A fi dominat înseamnă că tu şi oponentul tău împărtăşeşti cea mai mare carte, dar el te bate cu lovitura. De exemplu, adversarul tău are A ♥ K ♥ şi tu ai A ♠ Q ♣ – o reţetă pentru dezastru.

A juca o mână dominata poate fi extrem de problematica, şi de aceea s-a născut „conceptul gap”. În acele momente în care îţi loveşti asul, vei ajunge să cheltui mulţi bani pentru a afla că eşti al doilea cel mai bun la showdown. Conceptul de diferenţa vă poate ajuta să vă salvaţi de multe dintre acestea.

Ceea ce este decalajul real nu este în niciun caz pus în piatră

În cele din urmă, decalajul se poate micşora sau creşte în funcţie de jucătorul care deschide potul şi de situaţie. Dacă adversarul tău joacă foarte prost, atunci diferenta poate fi foarte mare. Cu toate acestea, dacă adversarul tău este un jucător agresiv, golul tău ar putea fi foarte mic sau chiar inexistent.

Mulţi jucători considera că „conceptul de diferenta” este o piesă antică a strategiei de poker, fără un loc real în jocurile agresive de astăzi. Nu este adevărat.

Deşi regulă în sine a devenit un pic datată, logica din spatele acesteia rămâne aceeaşi. Când suni, vrei să ai o mână care să fie cea mai bună acum – sau să aibă o bună echitate impotriva mâinii adversarului tău.

În cea mai mare parte, 888sport se va extinde și va oferi pariuri live la toate sporturile și evenimentele, intrând cu îndrăzneală chiar și pe piețele la scară mică, care sunt adesea vizate de scheme de aranjare a meciurilor. În mare parte, pariurile live 888sport vor atrage atenția în jurul fotbalului, totuși.

Ceea ce este deosebit de bun la 888sport https://pariubet.ro/recenzie/888sport/sunt cotele de pariuri și tipurile de cote. Competitive și inventive, oferă o mulțime de posibilități de a alege, atât de mult încât 888sport este destul de potrivit cu orice altă casă de pariuri de pe piață care oferă pariuri în joc.

Totuși, ceea ce face ca pariurile live în general să fie grozave este simplul fapt că pariorii pot beneficia de urmărirea evenimentelor în timp real și de a lua deciziile în consecință. O opțiune de retragere este disponibilă și pentru cei care simt că lucrurile se vor descurca deosebit de rău pentru ei.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că utilizarea unui flux live poate să nu fie întotdeauna opțional, deoarece fluxurile tind să fie întârziate, ceea ce înseamnă că casele de pariuri cunosc rezultatul unui meci sau al unui eveniment înaintea majorității pariorilor. Cu alte cuvinte, evitați să pariați pe apeluri apropiate chiar în ultimele minute. În caz contrar, streamingul în direct este o caracteristică destul de utilă.

Știri relevante