Menu

Ce este Consiliul de pariuri si jocuri de noroc si ce face

Ce este Consiliul de pariuri si jocuri de noroc si ce face

Din citirea despre cele doua organizatii puteti vedea ca a fost o multime de crossover in ceea ce faceau. Ambele reprezentau doua parti ale aceleiasi monede, luptand in numele casei de pariuri si diferitele lor operatiuni. In prezent, piata online a crescut, devenind mai mare ca niciodata, sectorul de la distanta contribuind cu 5,3 miliarde de lire sterline din totalul de 14,4 miliarde lire sterline din industria jocurilor de noroc intre aprilie 2018 si martie 2019.

Cu toate ca exista o serie de case de pariuri cu prezenta atat online, cat si cu o strada ridicata, acum nu exista practic rezervari care sa functioneze pe strada, dar nu online. Asta insemna ca ABB devenea mai putin relevanta in ceea ce priveste lupta pentru cauza caselor de pariuri, iar RGA devenea mai importanta, avand in vedere ca o multime de rezervari se bazeaza mai mult pe veniturile lor online decat pe banii care le vin din fizica. pariorii. Deoarece acest lucru a devenit mai clar si mai clar, a insemnat, de asemenea, ca status quo-ul nu era durabil.

Drept urmare, ideea de a oferi o singura voce unificata industriei a devenit una importanta. Este probabil cel mai bine rezumat de Paul Darling, fostul presedinte al Asociatiei caselor de pariuri britanice, care a spus despre formarea Consiliului BG, „salut creatia Consiliului de pariuri si jocuri care va permite impartasirea celor mai bune practici in intreaga industrie si creste semnificativ capacitatea de inovare cu privire la noile masuri de jocuri de noroc mai sigure „.

Jocuri de noroc responsabile Industria pariurilor valoreaza peste 14 miliarde lire sterline pentru economia britanica, peste 100.000 de angajati ai diferitelor companii care exista in cadrul acesteia. Organismul nou format are misiunea de a „promova” standardele industriei, precum si de a se asigura ca clientii se pot bucura de o experienta de pariere sigura, corecta si, daca este posibil, placuta din partea diferitilor membri ai Consiliului BG. Acesta a fost sentimentul exprimat de presedintele Brigid Simmonds la lansarea sa.

Știri relevante