Ce este cvv la card visa si utilizarea la pariuri

CVV este codul de siguranta care se regaseste pe spatele oricarui card visa. Multi poate se intreaba poate ce legatura are codul CVV cu pariurile sportive. Ei bine, are. Pentru ca sunt case de pariuri care accepta carduri visa pentru depuneri, iar in cadrul procesului de depunere, pentru a putea finaliza procedura de depunere,este solicitat respectivul cod CVV.

Cardurile Visa sunt cele mai populare carduri de credit si debit din lume. Pe un site de pariuri on line, sunt oferite multe optiuni de depunere a banilor.

Aproape, daca nu toate casele de pariuri on line, accepta ca si metoda de depunere, cardul Visa. Folosirea cardului Visa pentru depunerea banilor intr-un cont deschis la o casa de pariuri on line este simpla, neluand foarte mult timp.

Pentru a putea depune bani cu un card de credit sau de debit Visa, este nevoie, mai intai, de introducerea datelor cardului, aceasta procedura fiind similara cu cea in care cumparati ceva de pe un site. Alegeti suma pe care vreti sa o depuneti, in prealabil, trebuind sa introduceti numele cardului, si apoi confirmati suma pe care vreti sa o depuneti.

Inainte de a finaliza procesul de depunere a unei sume de bani intr-un cont deschis la o casa de pariuri on line, vi se va cere acel cod de siguranta de pe spatele cardului, cod format din 3 cifre, fara de care nu veti putea finaliza procesul de depunere al banilor. Asta, pentru ca aproape, daca nu toate casele de pariuri on line cer acest cod CVV la finalizarea procesului de depunere.

Mai mult, trebuie sa stiti ca mai toate casele de pariuri on line, in special cele mari, care se respecta, accepta orice card Visa, fie ca este de credit, fie ca este un card Visa de debit.

Știri relevante