Menu

Ce este mastercard securecode si cum va protejeaza

Ce este mastercard securecode si cum va protejeaza

Matercard Securecode este un cod care aigura protectie sporita pentru a mentine tranzactiile anonime.

Este un cod privat pentru contul Mastercardcare asigura elemente de siguranta suplimentara tranzactiilor on line. Doar posesorul cardului si institutia bancara cunosc codul Securecode, comerciantii neavand acces la acest cod de siguranta.

Trebuie stiut ca este un cod acceptat in intreaga lume, functionand cu contul beneficiarului, in plus, fiind si foarte usor de folosit si activat.

Pentru a va putea crea Un Surecode, in primul rand trebuie sa aveti un card Mastercard, apoi, trebuie sa apasati butonul ‘inregistrare”, si apoi va puteti crea propriul cod de securitate. Inainte de a face acest lucru, vi se va cere confirmarea identitatii, prin furnizarea raspunsurilor la anumite intrebari de siguranta, iar dupa ce ati raspuns la aceste intrebari de securitate, vi se va cere sa va creati propriul cod de securitate, iar dupa crearea acestui cod de securitate, procesul de inregistrare este finalizat.

Pentru cei care vor sa foloseasca un card Mastercard pentru a paria la o casa de pariuri on line, in momentul inregistrarii si al crearii contului, li se va cere introducerea si acestui Securecode, fara de care procesul de inregistrare nu poate sa fie finalizat.

Acest Secure code este cerut si cand vreti sa depuneti sau sa retrageti bani din contul de pariuri, mai exact pentru finalizarea transferului bancar, pentru ca cei care folosesc un card mastercard la o casa de pariuri on line, pot sa retraga bani din cont doar prin metoda transferului bancar. Acest Securecode este cerut de fiecare data cand se doreste efectuarea unei retrageri, fiind un pas obligatoriu de facut la orice retragere.

Nicio casa de pariuri on line nu va accepta cardul Matercard fara acest cod de securitate, Securecode. Asa ca toti posesorii de carduri Mastercard trebuie sa se asigure ca, cardurile lor au acest Securecode.

Știri relevante