Menu

Ce este mastercard si cum il folosesc la pariuri sportive

Ce este mastercard si cum il folosesc la pariuri sportive

Matercard este un card care poate sa fie atat un card de credit, cat si un card de debit. Cardul MASTERCARD, poate sa fie un card MAESTRO, care nu are seria cardului, numele titularului si data cardului inscriptionat pe card, dar poate sa fie si un card de debit sau unul de credit, carduri care au in schimb inscriptionate numele titularului, seria cardului si data expirarii.

Daca vorbim despre pariurile sportive on line, cardurile Mastercard sunt acceptate de catre marea majoritate a caselor de pariuri on line. Cardurile Mastercard au in schimb un minus, si anume ca nu se pot efectua retrageri pe acest card.

Pentru pariurile sportive on line, alegerea cardului este un lucru foarte importanr. Mai ales daca vorbim despre cardurile Mastercard, exista un mare impediment, in sensul ca folosind un card Matercard, un parior nu va putea retrage decat prin metoda transferului bancar, dar, se pare ca au aparut case de pariuri on line care permit si retragerea direct pe card. Chiar daca intr-un final banii vor ajunge tot in cont, inconvenientul ramane.

Cardul Mastercard poate sa fie folosit pentru pariurile sportive decat pentru depunerea de bani in cont, caci pentru retrageri majoriattea caselor de pariuri nu accepta plati cu astfel de carduri. Prin urmare, cel care foloseste un Mastercard, va fi obligat sa retraga prin metoda transferului bancar, metoda care are mai multe inconveniente, cum ar fi suma minima ce poate sa fie retrasa sa fie mai mare, durata mai mare de asteptare pana cand banii intra in cont.

In concluzie, cardul Mastercard este de evitat pentru folosirea la pariurile sportive, daca vorbim si despre faptul ca procesul de confirmare al posesorului si identificarea cardului poate sa dureze cateva zile, durata retragerilor este de 2-3 zile si faptul ca exista limite de depunere si retragere.

Știri relevante