Menu

Ce este neteller pentru Romania si cum il folosim

Ce este neteller pentru Romania si cum il folosim

Neteller in Romania este un portofel virtual online si ofera intreprinderilor si persoanelor fizice un mod rapid, simplu si sigur de a muta bani online. Fiind una dintre cele mai mari afaceri independente de transfer de bani din lume, acestea proceseaza tranzactii in valoare de miliarde de dolari in fiecare an.

Incredintati deopotriva de comercianti si consumatori, serviciile lor financiare acopera peste 200 de tari intr-un spectru larg de industrii si afaceri.

Conturile Neteller in Romania pot fi configurate in 26 de valute majore. Banii pot fi incarcati in cont de la o banca, card de credit / debit sau prin aproximativ 50 de alte metode. Aceste tipuri de depozit difera in functie de tara, iar unele sunt instantanee.

Banii dvs. dintr-un cont Neteller in Romania pot fi folositi pentru a plati comerciantilor, P2P catre alti detinatori de cont Neteller in Romania sau cheltuiti la orice retailer care accepta MasterCard folosind cardul preplatit Neteller in Romania.

Utilizarea unui cont Neteller in Romania va permite sa va depozitati si sa va retrageti cu usurinta fondurile la o mare varietate de comercianti. Neteller in Romania este orientat in primul rând catre jocurile de noroc, comertul si industria de valuta si le face mult mai usor pentru clientii care au nevoie de acces mai rapid la fonduri si de gestionare mai eficienta a banilor.

In loc sa utilizati un cont bancar traditional pentru a va depune si retrage pe diverse site-uri, profitând de un cont Neteller in Romania va permite sa va mutati fondurile in jurul site-urilor dvs. preferate, fara intârzierile lungi de asteptare sa va primiti fondurile in contul dvs. bancar sau sa intâlniti alte probleme. cu banci, cum ar fi tranzactiile blocate sau interogate.

Daca sunteti un jucator sau un comerciant serios si doriti sa aveti un sistem de gestionare a capitalului mai eficient, ar fi intelept sa luati in considerare utilizarea unui e-mail, cum ar fi Neteller in Romania, in loc de carduri de debit sau de credit emise de banca dvs.

Serviciul Neteller in Romania este detinut si operat de compania britanica de plati globale Paysafe Group.

Știri relevante