Menu

Ce este neteller si cum se foloseste la pariuri sportive

Ce este neteller si cum se foloseste la pariuri sportive

NETELLER este un site securizat unde puteti deschide un cont gratuit si apoi transfera fonduri din contul dvs. bancar, card de credit sau prin transfer bancar.

Dupa ce deschideti contul NETELLER, puteti depune, retrage si transfera fonduri catre multi comercianti care accepta platile online NETELLER. Accesati site-ul NETELLER pentru a va inscrie pentru un cont gratuit.

NETELLER ofera inregistrari si transferuri online usor si sigure si ofera asistenta 24/7 prin e-mail, chat live si telefon. Faceti clic aici pentru a afla mai multe despre NETELLER.

Va rugam, nu ezitati sa folositi oricare dintre platformele de mai jos care va pot fi disponibile.

Client desktop: Pentru a face o depunere, conectati-va la contul dvs. si faceti clic pe butonul „Casier”. Apoi, faceti clic pe butonul „NETELLER” si urmati instructiunile de pe ecran.

Utilizatori de aplicatii: pentru a face o depunere, conectati-va la contul dvs., selectati fila Bani reali din hol, apoi atingeti butonul „Depunere”. Apoi, atingeti butonul „NETELLER” si urmati instructiunile de pe ecran.

Utilizatori web: Pentru a face o depunere, conectati-va la contul dvs. si faceti clic pe butonul „Depunere”. Apoi, faceti clic pe butonul „NETELLER” si urmati instructiunile de pe ecran.

Folosim rata medie de piata prevalenta oferita de XE (plus o taxa mica, daca este cazul) pentru a converti depozitele si retragerile in / din moneda contului. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa cititi Termenii si conditiile de procesare a tranzactiilor in bani reali si conversia valutara.

Puteti retrage fonduri din contul dvs. Stars din contul NETELLER, cu conditia sa efectuati cel putin un depozit anterior folosind NETELLER in ultimele 12 luni.

Functia „Depunere rapida” este disponibila pentru depozitele NETELLER. „Depunere rapida” este o modalitate rapida si comoda de a va finanta contul utilizând metoda de plata preferata.

Știri relevante