Menu

Ce este paysafecard si cum il folosesc la pariuri

Ce este paysafecard si cum il folosesc la pariuri

Payafecard pentru pariuri sportive este in primul rand un card preplatit pe care cumparatorii il pot utiliza pentru a face plati online. Cumparatorii nu trebuie sa introduca informatii personale sau detalii bancare atunci cand platesc. Acestea pot utiliza cardul de plata in tarile enumerate in tabelul de proprietati a metodei de plata de mai jos. Un cumparator poate combina pana la 10 coduri PIN de pachete (numere personale de identificare) pentru a efectua o singura plata mai mare.

De asemenea, este posibil sa stochezi și sa gestionezi o serie de coduri PIN de pe paysafecard intr-un e-portal online numit „Paga mea de pagina”. Odata ce cumparatorul adauga PIN-ul la eWallet-ul sau, PIN-ul nu mai este obligat sa efectueze o plata. In schimb, cumparatorii trebuie sa introduca doar numele de utilizator și parola „My paysafecard”. Cumparatorii pot utiliza, de asemenea, eWallet-ul „Payafecard pentru pariuri sportive” pentru a vizualiza istoricul tranzactiilor.

Exista un interval de timp de 30 de minute pentru ca cumparatorul sa iși finalizeze plata. Acest interval de timp de 30 de minute incepe din momentul in care cumparatorul ajunge pe pagina de plata paysafecard. Acest interval de timp nu poate fi configurat. Pentru a finaliza o plata, cumparatorii introduc un cod PIN de pe paysafecard (numarul de identificare personala) sau numele de utilizator și parola pentru paysafecard și fac clic pe Pay.

Payafecard pentru pariuri sportive autorizeaza plata efectuata intr-o anumita moneda numai daca cumparatorul a cumparat cardul intr-o tara care accepta aceasta moneda. De exemplu, tranzactiile CZK sunt autorizate numai daca cumparatorul a achizitionat cardul intr-una dintre tarile incluse in grupul standard de carduri.

Blocarea de tara este o caracteristica optionala a serviciului Payafecard pentru pariuri sportive. Folositi-o pentru a impune restrictii suplimentare tranzactiei pe baza tarii declarate a cumparatorului și pe cardul de plati pe care il folosesc pentru a plati.

Atunci cand blocarea tarii este activata, cumparatorii din tarile care sprijina inchiderea tarii pot folosi doar o carte de plata care a fost cumparata din tara lor.

Setarea implicita este blocarea in tara dezactivata. Daca doriti sa activati functia de blocare a tarii, contactati persoana de asistenta Worldpay.

Știri relevante