Ce este skrill io si cum se poate folosii la pariuri

Doriti sa oferiti clientilor dumneavoastra posibilitatea de a plati achizitiile facute de Skrill? Acest lucru este deosebit de usor si necomplicat daca utilizati un sistem de magazine pentru care se dezvolta o interfata adecvata. Skrill poate fi implementat printr-o simpla integrare si ofera, printre altele, peste 20 de metode de plata locale, permitand clientilor sa ofere clientilor metodele de plata preferate.

Ca casa de pariuri, ai de ales intre o solutie de portofel si o solutie gazduita la Skrill. Solutia Wallet poate fi utilizata doar de clientii care au un cont Skrill. Platile sunt simple si necomplicate de facut si optimizate pentru dispozitivele mobile. Aceasta varianta este deosebit de interesanta pentru jocuri si micropagamente. Cei care opteaza pentru solutia gazduita pot primi si plati Visa si MasterCard, precum si 20 de metode de plata locale. Skrill este asociat cu peste 80 de banci din intreaga lume.

Pentru retaileri, Skrill este deosebit de interesant atunci cand opereaza pe piete unde aceasta metoda de plata este una dintre cele preferate de clienti. In prezent, Skrill opereaza in aproape 200 de tari, ceea ce il face un furnizor atractiv de plati digitale in intreaga lume. In plus, comerciantii de comert electronic pot alege sa utilizeze Skrill ca furnizor de servicii de plata, care ofera si plati cu card si alte metode de plata.

Printre altele, echipa de integrare a Skrill sprijina antreprenorii in integrarea furnizorului de plati cu ajutorul interfetelor API adecvate. In plus, compania se ofera sa adapteze individual gateway-ul de plata la compania clientului.

Skrill ofera o integrare usoara pentru aproape toate magazinele. Pe langa o API publica pentru testare, compania ofera clientilor sai documentatie completa si, nu in ultimul rand, o echipa speciala de integrare care sprijina companiile in integrarea Skrill in propriul sistem de magazine.

Marile site-uri de pariuri sportive si jocuri de noroc au un parteneriat cu Skrill, permitand vanzatorilor sa accepte platile prin intermediul platformei lor.

Acest lucru le permite vanzatorilor sa-si ofere produsele clientilor fara conturi Skrill si sa primeasca in continuare plati in contul lor comerciant Skrill.

Acest lucru este extrem de util, deoarece permite comerciantului sa accepte multe metode de plata diferite, pe care nu le va putea altfel.

Știri relevante