Menu

Ce este skrill pentru pariori si jocurile de noroc

Ce este skrill pentru pariori si jocurile de noroc

Inainte de a va decide sa va inscrieti pentru un cont personal Skrill, este bine sa intelegeti toate platformele din care Skrill trebuie sa aleaga. Spre deosebire de unele platforme care permit utilizatorilor sa profite de cele mai mici tarife pentru o anumita tranzactie, trebuie sa fiti inteligent cu privire la modul in care utilizati diferitele platforme Skrill.

De exemplu, daca doriti sa trimiteti bani cuiva dintr-o alta tara, utilizarea unui cont Skrill va costa mult mai mult decât utilizarea Transferului de bani Skrill. Suma pe care Skrill o percepe variaza in functie de locatiile partii care trimite si primeste, dar diferenta dintre Skrill si Transferul de bani Skrill va depasi probabil peste 5%.

Acelasi lucru este mai mult sau mai putin valabil pentru alte tranzactii din contul personal al lui Skrill. Desi este gratuit sa primiti bani cu Skrill, va va costa timp si bani pentru a depune banii in contul dvs. bancar sau pentru a-i cheltui prin intermediul platformei Skrill.

Skrill ofera optiuni interesante pentru serviciile financiare online, dar va trebui sa planificati ce doriti sa faceti cu suita sa de platforme. Unii pot avea sens in functie de ceea ce doriti sa faceti, in timp ce altii vor fi inferiori altor optiuni care pot fi mai ieftine si mai usor de utilizat.

Un cont Skrill va ofera numeroase optiuni. Cea mai de baza caracteristica a unui cont Skrill este trimiterea si primirea de bani. In functie de locul in care trimiteti bani cu Skrill, se vor aplica taxe. Daca persoana pe care trimiteti bani are un cont cu o alta moneda, taxele vor creste.

Conturile Skrill pot fi de asemenea folosite pentru a cumpara cripte, dar cheile private sunt detinute de Skrill. Acest lucru este similar cu modul in care Revolut functioneaza in ceea ce priveste cripto-ul.

Utilizatorii nu vor putea trimite cripte cu un cont Skrill, dar daca pretul criptelor creste sau scade, modificarile vor fi reflectate in cont. Utilizatorii Skrill pot cumpara si vinde criptos in orice moment din contul lor si vor plati o taxa cuprinsa intre 1,5% si 3% in functie de moneda contului.

Știri relevante