Menu

Ce este trustly si cum depun la pariuri cu el

Ce este trustly si cum depun la pariuri cu el

Trustly permite clientilor sa cumpere usor si sa plateasca online direct din contul lor bancar. Peste 90% din volumul tranzactiilor este instantaneu. In tranzactiile nu instantanee se fac unele banci mici pentru care se confirma finalizarea platii a doua zi.

Platile se efectueaza intr-un mediu extrem de securizat folosind aceleasi certificate de autentificare pe care le utilizeaza clientul pentru contul sau bancar online obisnuit. Astfel, etapele de plata sunt familiare, ceea ce face ca Trustly sa fie foarte usor si convingator de utilizat. In plus, nu este necesara o inregistrare suplimentara sau software suplimentar pentru a folosi Trustly.

Fondurile sunt debitate instantaneu din contul clientului. Istoricul tranzactiilor si detaliile de plata pot fi vizualizate de consumatori in rapoartele bancare proprii.

Primul pas pe care clientul trebuie sa-l faca este sa selecteze banca dorita si sa se autentifice cu datele sale de acces bancar online (de exemplu, numarul de cont si PIN-ul / parola). Urmatorul si ultimul pas este revizuirea detaliilor de plata si confirmarea transferului folosind un cod de plata generat cu un dispozitiv de jeton sau primit prin SMS.

Trustly este un lider global in ceea ce priveste platile bancare online. Reteaua noastra de cont la cont ocoleste retelele de carduri, permitând consumatorilor sa efectueze plati rapide, simple si sigure direct din conturile lor bancare online. Cu sprijin pentru peste 6.000 de banci, Trustly le permite comerciantilor sa accepte plati de la aproximativ 600 de milioane de consumatori din Europa si America de Nord.

Multe dintre comerciantii mondiali de comert electronic, servicii financiare, calatorii si jocuri de noroc beneficiaza de conversie crescuta si costuri operationale reduse. Suntem o institutie autorizata de plata sub PSD2 si functionam sub supravegherea Autoritatii Suverie de Supraveghere Financiara din Europa. In SUA, suntem reglementati de stat dupa cum este necesar.

Știri relevante