Ce este un cont skrill si cum ne ajuta la pariuri sportive

Daca doriti sa va inscrieti sau sa va creati propriul cont Skrill, navigati pe site-ul oficial Skrill. Faceti clic pe butonul galben „Incepeti” sau pur si simplu faceti clic pe butonul „Inregistrare” din partea dreapta a ecranului. Postand acest lucru, veti fi redirectionat catre pagina de inregistrare. Completati campurile obligatorii si apasati Inregistrare. Esti bine sa mergi!

Dupa ce va conectati la contul dvs. Skrill, accesati sectiunea Depuneri din contul dvs. Selectati moneda portofel plus tara de resedinta. Skrill accepta o serie de metode de depozitare care va faciliteaza sa transferati suma necesara in contul dvs. skrill in cel mai scurt timp. Trebuie sa alegeti metoda de depozitare preferata dintre cele disponibile. Introduceti suma si detaliile dvs., apoi faceti clic pe confirmare. Fondurile dvs. vor fi adaugate automat in contul dvs.

Trimiterea de bani online prin Skrill este o metoda usoara de platit si de a fi platit instantaneu. Acest portofel online va ofera privilegiul de a trimite sau primi bani in intreaga lume direct in conturi bancare, catre alti utilizatori de calificare, sa cumparati bunuri si servicii si pentru servicii de jocuri de noroc online.

Skrill ofera clientilor sai o gama larga de optiuni pentru depunerea fondurilor in care nu se percep taxe atunci cand incarcati fonduri prin transfer bancar sau Maestro Cards. Cu toate acestea, se percepe o taxa mica in timpul depunerii prin carduri Visa. Mai mult, diferite optiuni de incarcare au diferite costuri aplicabile. Metodele de depunere disponibile si toate taxele asociate pentru incarcarea fondurilor prin intermediul acestora sunt vizibile atunci cand alegeti optiunea de depozit speciala.

Primirea de bani in contul dvs. Skrill este absolut gratuita. Cu toate acestea, daca detineti un cont de afaceri, puteti suporta o taxa mica in functie de natura activitatii si tranzactiei dvs. Intrucat, trimiterea de bani din contul dvs. Skrill la un altul implica o taxa de serviciu, care este diferentiata in functie de tara de resedinta si modul de plata utilizat.

Știri relevante