Menu

Ce este vpp on pokerstars

Ce este vpp on pokerstars

La mijlocul lunii august 2009, PokerStars si-a actualizat sistemul pentru a castiga VPP-uri in principal la mesele scurte. Modificarea urmareste sa ajute jucatorii cu miza mai mica sa castige mai multe VPP-uri oferind VPP-uri fractionate.

In acest ghid rapid voi compara sistemul vechi VPP cu noul sistem VPP de la PokerStars pentru a afla care va permite sa castigati VPP-uri mai rapid (si sa va puneti mana pe mai multe recompense si numerar).

Vechi sistem VPP.

VPP-urile nu sunt partajate intre toti jucatorii. Fiecare jucator castiga o cantitate stabilita de VPP-uri pe fiecare mana (fie 1, 2 sau 3). Puteti castiga doar 1, 2 sau 3 VPP pe mana. VPP-urile nu sunt fractionate.
Acest sistem VPP se aplica acum doar in tabelele Full Ring NL Hold’em de la 20NL $ si mai mari.

Noul sistem VPP.

Jucatorii pot acum castiga VPP-uri fractionate (de exemplu, 0,67 VPP-uri in loc de doar 1, 2 sau 3 VPP-uri). VPP-urile sunt acum distribuite intre toti jucatorii de la mese. Acest nou sistem VPP se aplica tuturor tabelelor NL 6max si tabelelor Full Ring NL la 10 $ NL si mai mici. Se aplica, de asemenea, tuturor meselor de cap.

Prezentare generala a sistemelor VPP.

Dupa cum sper ca puteti vedea, sistemele de calculare a cate VPP-uri castigati pe mana sunt cu totul diferite. Am prezentat doar diferentele cheie aici, dar daca doriti mai multe detalii, puteti consulta pagina VPP-urilor castigatoare la PokerStars. Acum sa vedem cum se compara ambele sisteme atunci cand vine vorba de colectarea VPP-urilor in timpul jocului.

Știri relevante