Menu

Ce este vpp on pokerstars

Ce este vpp on pokerstars
La mijlocul lunii august 2009, PokerStars şi-a actualizat sistemul pentru a câştiga VPP-uri în principal la mesele scurte. Modificarea urmăreşte să ajute jucătorii cu miza mai mică să câştige mai multe VPP-uri oferind VPP-uri fracţionate.

În acest ghid rapid voi compara sistemul vechi VPP cu noul sistem VPP de la PokerStars pentru a afla care va permite să câştigaţi VPP-uri mai rapid (şi să va puneţi mâna pe mai multe recompense şi numerar).

Vechiul sistem VPP.

VPP-urile nu sunt partajate între toţi jucătorii. Fiecare jucător câştigă o cantitate stabilită de VPP-uri pe fiecare mână (fie 1, 2 sau 3). Puteţi câştiga doar 1, 2 sau 3 VPP pe mână. VPP-urile nu sunt fracţionate.
Acest sistem VPP se aplică acum doar în tabelele Full Ring NL Hold’em de la 20NL $ şi mai mari.

Noul sistem VPP.

Jucătorii pot acum câştigă VPP-uri fracţionate (de exemplu, 0,67 VPP-uri în loc de doar 1, 2 sau 3 VPP-uri). VPP-urile sunt acum distribuite între toţi jucătorii de la mese. Acest nou sistem VPP se aplică tuturor tabelelor NL 6max şi tabelelor Full Ring NL la 10 $ NL şi mai mici. Se aplică, de asemenea, tuturor meselor de cap.

Prezentare generală a sistemelor VPP.

După cum sper că puteţi vedea, sistemele de calculare a câte VPP-uri câştigaţi pe mână sunt cu totul diferite. Am prezentat doar diferenţele cheie aici, dar dacă doriţi mai multe detalii, puteţi consulta pagina VPP-urilor câştigătoare la PokerStars. Acum să vedem cum se compară ambele sisteme atunci când vine vorba de colectarea VPP-urilor în timpul jocului.

Știri relevante