Menu

Ce fel de pariuri gasesti pe gets bet online si agentii

Ce fel de pariuri gasesti pe gets bet online si agentii

Din 2004, Get’s Bet, a functionat ca cel mai bun operator de pariuri sportive din Romania. Specializati in agentii de franciza gets bet pariuri, precum si in propriile locatii, au aproape 600 de magazine de pariuri in toata tara.

In 2011, Get’s Bet si-a revigorat imaginea si a trecut printr-un rebrand de succes cu gets bet pariuri. O identitate mai stralucitoare si mai moderna pentru a reflecta cerintele actuale ale pietei. In 2018, Get’s Bet a intrat pe arena digitala, odata cu lansarea www.getsbet.ro. Urmatorul pas logic a fost sa ajungem la nivel global cu un furnizor de platforme de marketing afiliat.

Valentin Axani, seful achizitiei la Get’s Bet, afirma „Am identificat rapid platforma NetRefer ca fiind cea mai buna solutie unificata care a complementat furnizorul nostru de solutii de pariuri sportive – SBTech. NetRefer este un furnizor de software de marketing afiliat pentru gets bet pariuri. Acesta alimenteaza unele dintre cele mai reusite si mai mari programe de afiliere din industrie, oferind o singura solutie centralizata si completa.

NetRefer este foarte orientat spre client. Acestia au oferit sprijin deplin in integrarea si implementarea strategiei noastre si, de asemenea, cu formare profesionala prin intermediul NetRefer Academy, care ne ajuta sa intelegem mai bine functionalitatile avansate ale platformelor. ”

Valentin continua: „Daca doriti sa va mariti portofoliul de clienti si sa va extindeti afacerea, NetRefer este cu siguranta compania cu care doriti sa colaborati pentru gets bet pariuri. Acestea ofera si asigura un serviciu profesional. ”

Dexter Cutajar, seful departamentului comercial la NetRefer a spus ca; „Suntem incantati sa incepem aceasta noua calatorie alaturi de Get’s Bet. Credem ca aceasta putere romaneasca are tot ce este necesar pentru a obtine aceleasi rezultate in lumea digitala – atat pentru cazinou, cat si pentru pariuri sportive – asa cum are de ani de zile in operatiunile sale terestre. Punem solutiile noastre, inradacinate in valorile noastre – Clare · Corecte · De incredere – la dispozitia lor deplina si suntem pregatiti sa mergem cu ele la fiecare pas al drumului. ”

Te intrebi cum sa ajungi la Gets Bet Sediu in Bucuresti, Romania? Gets bet pariuri te ajuta sa gasesti cea mai buna modalitate de a ajunge la Gets Bet Sediu cu directii pas cu pas din cea mai apropiata statie de transport public.

Gets bet pariuri ofera harti gratuite si directii live pentru a va ajuta sa navigati prin orasul dvs. Vedeti orare, rute, orare si aflati cat dureaza sa ajungeti la Gets Bet Sediu in timp real.

Cauti cea mai apropiata statie sau statie de Gets Bet Sediu? Cauta in aceasta lista cu statii pe cea mai apropiata de destinatie: Dezrobirii; Orsova.

Poti ajunge la Gets Bet Sediu cu Autobuz, Metrou, Tramvai sau Tren. Acestea sunt liniile si rutele care au statii in apropiere – Autobuz: 106, 178 Tren: R 9106 Metrou: M3 Tramvai: 41

Vrei sa vezi daca exista un alt traseu care te duce acolo mai devreme? Gets bet pariuri va ajuta sa gasiti rute sau orare alternative. Obtine directii de la si catre Gets Bet Sediu cu usurinta din aplicatia sau site-ul Gets bet pariuri.

Facem calatoria catre Gets Bet Sediu mai usor, motiv pentru care peste 930 de milioane de utilizatori, inclusiv utilizatorii din Bucuresti, au incredere in Gets bet pariuri ca cea mai buna aplicatie de transport public. Nu este nevoie sa descarcati o aplicatie individuala de autobuz sau o aplicatie pentru tren, Gets bet pariuri este aplicatia dvs. de transport all-in-one care va ajuta sa gasiti cel mai bun timp de autobuz sau timp disponibil pentru tren.

Pentru informatii despre preturile autobuzelor, metroului, tramvaiului si trenului, costurilor si tarifelor de calatorie catre Gets Bet Sediu, va rugam sa consultati aplicatia Gets bet pariuri.

Știri relevante