Menu

Ce inseamna -1.5 h2 la superbet

Ce inseamna -1.5 h2 la superbet

Pariurile Hang Cheng sunt cunoscute de Euronopeni ca pariuri cu handicap asiatic. Exista cateva motive foarte bune pentru care pariurile cu Handicap asiatic sunt atat de populare in Asia. In comparație cu pariurile tradiționale cu cote fixe, pariurile cu Handicap asiatic sunt puțin mai complicate, dar castiga fara indoiala atunci cand vine vorba de pariuri pe fotbal. Iata de ce:

  • Nu exista nicio „remiza” cu pariurile cu Handicap asiatic, exista doar doua rezultate pe care sa pariezi, victorie acasa sau victorie in deplasare.
  • Returul din banii mizați este mai frecvent si este posibil sa castigați pariul daca echipa echipeaza sau pierde un meci.

Handicapul asiatic este identic cu orice handicap sau punctaj si este aplicat pentru a egaliza sansele de castig a oricarei echipe. Echipele sunt imparțite in favorit si favorit.

Cel defavorizat este indicat de un semn plus, pentru ca primesc mai multe goluri. Anglia, care ar fi nefavorabili impotriva Braziliei, ar putea avea un preț astfel; Anglia +1. Golurile suplimentare ale defavorabilului sunt adaugate la totalul lor de goluri la final.

Favoritul trebuie sa fie coborat la un nivel si are goluri deduse care pot arata asa; Brazilia -1. Golurile sunt „cu handicap” sau sunt deduse din totalul lor final de goluri.

Pentru a incepe si pentru a simplifica lucrurile, handicapurile includ un handicap fara minge, jumatate de minge si un handicap de minge. Aceste handicapuri corespund cotelor pentru joc.

Exemple de Handicap asiatic

Anglia +0,5 vs Brazilia -0,5. Scorul final al Angliei este marit cu jumatate de gol, iar scorul Braziliei este redus cu jumatate de gol. Pur si simplu, singurul rezultat este sa castigi sau sa pierzi. Brazilia trebuie sa castige cu cel puțin 1 gol pentru ca pariul sa castige. In timp ce orice alt rezultat produce un castig pentru cei defavorizați.

Anglia 0 vs Brazilia 0. Daca echipele sunt egale, vor avea un handicap 0. Este posibil sa pariezi pe oricare echipa pentru a castiga meciul. Daca meciul se termina la egalitate, toate pariurile sunt rambursate.

Anglia +1 vs Brazilia -1. Folosind din nou exemplul nostru, un pariu pe Anglia va castiga atata timp cat Brazilia nu castiga cu 2 goluri sau mai mult. Daca Brazilia castiga cu 2 goluri sau mai mult, pariul ar fi pierdut. Daca cel defavorizat pierde cu 1 gol sau favoritul castiga cu doar 1 gol, atunci pariul este rambursat.

O casa de pariuri obisnuita ar oferi o gama de cote la un joc de fotbal care nu ar putea fi reprezentate de un handicap de 0,5, 0 si 1 gol. Casele de pariuri Asian Handicap compenseaza acest lucru oferind un handicap imparțit.

Handicapul imparțit ofera diverse scenarii producand fie un castig, un castig parțial sau o rambursare, motiv pentru care pariurile cu Handicap asiatic produc mai puține pariuri pierdute.

Cel mai bun mod de a ințelege handicapul imparțit este sa va imaginați ca miza dvs. este imparțita automat in mod egal si plasata ca doua pariuri separate. Sa ne uitam la posibilele rezultate;

  • Castig complet: ambele pariuri castiga
  • Jumatate de castig: un pariu castiga si celalalt pariu push (rambursarea mizei)
  • Half Lose: Un pariu push (rambursarea mizei) si celalalt pariu pierde
  • Pierdere totala: Ambele pariuri sunt pierdute

Handicap asiatic linia 0,75 (marcata si ca handicap 3/4 sau 0,5 si 1) handicap de minge:

Cu un handicap de 0,75, jumatate din miza ta va fi la un handicap de 0,5 minge si jumatate la un handicap de 1 minge.

Sa aruncam o privire mai atenta cu un exemplu.

Anglia +0,75 vs Brazilia -0,75:

O miza de 100 RON pe Brazilia (-0,75) inseamna:

  • 50 RON din miza dvs. vor merge pe Brazilia „minus jumatate de gol”
  • ceilalți 50 de ron vor merge pentru Brazilia „minus un gol”.

Pentru a va calcula rentabilitatea, calculați pur si simplu randamentul din fiecare dintre cele doua pariuri separate de 50 RON. Fiecare pariu este calculat in acelasi mod ca un handicap cu o singura minge. Astfel, daca Brazilia castiga meciul cu un gol, miza de 50 RON la „minus jumatate de gol” este determinata a fi un pariu castigator, iar cealalta jumatate a pariului (50 RON la „minus un gol”) este determinata sa fi o rambursare.

Veți castiga cu miza totala de 100 RON (ambele pariuri de 50 RON) daca Brazilia castiga cu 2 sau mai multe goluri.

Știri relevante