Menu

Ce inseamna 1+ la casa pariurilor online

ce inseamna 1+ la casa pariurilor

Sistemele de pariuri la fotbal sunt un subiect controversat inclusiv la Casa Pariurilor. Trebuie doar sa introduceti expresia intr-un motor de cautare si sa aruncati o privire rapida la unele dintre procesele ciudate si minunate pe care oamenii le folosesc pentru a realiza ca majoritatea nu sunt atat de solide.

Motivul principal pentru care nu functioneaza este ca fotbalul poate fi atat de imprevizibil. Priviti la Leicester castigand Premier League ca un prim exemplu; a fost un pariu de 5000/1 cu majoritatea caselor de pariuri la inceputul sezonului, care practic se traduce prin „nu se va intampla” – dar s-a intamplat.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Sistemele de pariuri la fotbal functioneaza de la premisa ca aplicati statisticile pentru partea dvs. de pariu, pariati mic si va cresteti sansa de castig cu Casa Pariurilor. Problema este ca este nevoie de un singur rezultat pentru a da peste cap acest lucru, iar pierderile vor depasi cu mult castigurile.

Sistemul de peste 0,5 goluri a fost folosit si promovat de nenumarate ori de catre experti in pariuri. Unii au avut chiar succese pe termen scurt, dar realitatea este ca pe termen lung aceasta piata nu poate fi exploatata cu adevarat, avand in vedere sansele oferite in mod variat pe Casa Pariurilor.

Sa vedem cum functioneaza sistemul si va deveni clar de ce este defect.

Primul lucru de remarcat este ca folosirea pietei de peste 0,5 goluri nu este cheia aici, ci doar se potriveste. Ceea ce cauta sustinatorul este un pariu stabil care poate fi plasat pe toate jocurile si care va avea un pret foarte scurt. Piata cu peste 0,5 goluri bifeaza toate aceste casete. Pentru cei care nu stiu, pariarea pe peste 0,5 goluri inseamna practic sa spuna ca va fi cel putin 1 gol marcat in meci.

Dupa cum spuneam, sansele sunt cele care conduc aici. Conceptul pariului este de a evita scorurile 0-0, care sunt rare in fotbal.

Sistemul se bazeaza pe castig, transferarea banilor si apoi trecerea la urmatorul pariu pentru a merge din nou cu miza mai mare. Exista strategii similare pentru jocuri precum ruleta, dar in cele din urma acestea sunt la fel de defecte.

Strategia necesita jocuri care au un pret in jur de 1,10. Acestea sunt cote putin mai mari decat vor prezenta majoritatea jocurilor si, atunci cand obtineti echipe precum Man City, care aproape intotdeauna marcheaza, pretul va fi si mai mic.

Daca aveti o cota de 1,10, rezulta ca dupa 10 jocuri veti fi castigat 25,94 RON dintr-un bankroll initial de 10 RON. Dupa 90 de jocuri, care este punctul in care strategia atinge apogeul, veti avea 53.142,69 RON. Pare usor, dar trebuie sa alegi 90 de jocuri castigatoare la rand. Chiar si la cota de 1,10, acest lucru nu este usor de facut.

Exista modalitati si mijloace prin care va puteti ajusta pariurile; scotand bani ca miza initiala dupa 10 jocuri pentru a-ti face pariul gratuit sau chiar eliminand jumatate din castiguri dupa fiecare interval de 10 jocuri pentru a obtine un profit. Oricum, lucrul cheie de remarcat aici este ca 1 infrangere te va sterge, iar cel mai rau lucru este ca va fi si pe un pariu de 1.10.

Primul defect al sistemului este ca se intampla linii de scor 0-0. Da, sunt rare, dar cifra de 6% luata din meciurile din Premier League din sezonul 2018/19 demonstreaza ca se ridica. Trebuie sa fii cu adevarat sigur de jocurile pe care le alegi si, in timp ce statisticile te pot conduce intr-o directie, vor aparea din cand in cand rezultate ciudate.

Știri relevante