Menu

Ce inseamna 12 la casa pariurilor

Ce inseamna 12 la casa pariurilor

Pariurile cu dubla sansa oferite de Casapariurilor.ro (rezultat dublu) presupun un pariu pe cateva rezultate posibile, ceea ce va ofera un avantaj de a castiga oricare dintre ele. Se pot creste sansele de castig in detrimentul cotelor.

Pariul dubla sansa este aplicat in mod obisnuit adversarilor egali din partidele oferite pe Casa Pariurilor. In acest caz, jucatorul are o rezerva atunci cand este un scor egal sau una dintre echipe castiga. Nu exista pariuri anulate cu oferte cu rezultate duble.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

Pariurile cu dubla sansa au castigat o mare popularitate din cauza unor motive evidente:

  • Un pariu – doua rezultate. Ar trebui sa prezice doua din trei rezultate pentru a reusi, ceea ce reduce in esenta riscul.
  • Probabilitatea de a castiga creste. Cand riscul scade, posibilitatea ca un pariu sa fie platit creste. Sansele de rezultat dublu sunt de 66% in loc de 33%.

Toata lumea stie ca problemele apar in trei, deoarece exista intotdeauna unele defecte atunci cand vine vorba de pariuri sportive:

  • Cote mici. Preturile pentru un pariu cu rezultat dublu sunt semnificativ mai mici decat cotele pentru un singur rezultat.
  • Contabilitate analitica complexa. Ar trebui facuta o analiza atenta pentru a obtine rezultate bune. Este destul de dificil sa identifici un strain capabil sa ia puncte de la un favorit.
  • Lipsa pariurilor foarte probabile. Pariurile sportive elimina de obicei astfel de rezultate din linie.

Incepatorii confunda de obicei sansa dubla cu handicapul zero care se ofera inclusiv pe Casa Pariurilor. Ambele oferte au lucruri in comun, avand in vedere ca ambele sunt facute pentru doua din trei rezultate. Dar cotele si optiunile de returnare sunt cele care le deosebesc unele de altele. Cand pariezi un rezultat in doua directii, nu mai ramane nicio optiune de returnare, iar castigul este posibil doar in doua din trei cazuri. Pe de alta parte la Casa Pariurilor, handicapurile ar reusi numai daca echipa selectata castiga, iar sansele pentru rezultatul in doua directii ar fi mult mai mici decat pentru H(0). Oricum, handicapul este mai bine la pariuri din punct de vedere al cotelor, dar 2-way ar trebui sa aduca profit mult mai bun.

Sa vedem cateva exemple simple pentru a intelege pariul cu dubla sansa  12 la Casa Pariurilor si handicapul zero in pariurile sportive: semifinalele Ligii Campionilor 2020/2021 dintre PSG si Man City.

Cota pentru H(0) pentru victoria Man City este de 1,64 atunci cand castigul PSG ajunge la pretul de 1,36. In cazul in care Man City castiga, fiecare pariu ar plati, dar cu H(0) castigul ar fi mai substantial. La egalitate, jocul in doua directii va reusi si H(0) va fi anulat.

Cand faceti un pariu, trebuie sa luati in considerare tipul de pariu luand in considerare nu numai cotele oferite de Casa Pariurilor, ci si rezultatul potential. Este intotdeauna mai bine sa fii pe partea sigura si sa mergi cu doua directii, dar uneori merita o sansa asupra handicapului – totul depinde.

Sansa dubla 12 de la Casa Pariurilor este destul de populara si se distinge prin cote scazute si probabilitate mare de profit. Fotbalul este cea mai buna alegere pentru acest tip de pariu, deoarece egalitatea cu alte sporturi este mai putin frecventa.

Este esential sa intelegeti ca un astfel de pariu promitator, care pare sa fie, nu va ofera nicio garantie de rentabilitate in siguranta. Este posibil doar cu surebets. Cu toate acestea, este destul de complicat sa le cauti singur. Scanerul Surebet este mult mai potrivit, deoarece ar economisi timp si ar implica efectiv profit.

Indiferent cat de buna este intuitia jucatorului, strategiile de pariuri sportive sunt necesare pentru un joc mai profitabil pe termen lung. Fara el, cu greu este necesar sa contam pe predominanta cotelor mari, deoarece strategia este un algoritm specific jocului, incluzand un anumit sistem sau alegerea evenimentelor pentru a incheia un pariu.

Una dintre aceste strategii este strategia de pariuri cu sansa dubla „12” sau, ceea ce este cu adevarat in termeni mai simpli, o strategie de pariere impotriva egalitatii sau egalitatii intre doua echipe.

Știri relevante