Menu

Ce inseamna 12 la superbet

Ce inseamna 12 la superbet

Sa incepem cu un mic exemplu: sa spunem ca Burnley joaca Man United la Old Trafford si articolul nostru cu sfaturi de pariuri sugereaza ca Burnley ar putea provoca o suparare din cauza formei actuale a ambelor echipe.

Aruncarea tuturor oualor in cosul Burnley poate fi un pas prea departe, dar obtinerea de cote putin mai mici pentru o victorie sau o egalitate Burnley ar putea fi doar biletul.

Miza dubla sansa elimina riscul ca acel egalizator intârziat sa va distruga pariul sau Acca.

Care sunt avantajele si dezavantajele unui pariu cu dubla sansa?

In primul rând, sansele tale de câstig vor creste. Acest lucru va ofera mai multa siguranta, deoarece atâta timp cât va fi aproape imposibil ca o echipa sa piarda, veti putea combina doua optiuni diferite intr-una singura si veti obtine niste bani pe parcurs.

Aceasta este, fara indoiala, o strategie mai putin riscanta decât unele strategii de pariere in joc, deoarece sansele tale de câstig vor fi mult mai mari.

Cu toate acestea, deoarece cotele pentru pariurile cu dubla sansa sunt de obicei mai mici decât cotele pe 1X2, veti pierde o parte din valoare. Pentru fotbal, acest pariu este incredibil de popular, desi cote semnificativ mai mici, deoarece acopera cele doua optiuni diferite.

Care sunt pietele posibile pentru pariuri cu dubla sansa?

Pentru a explica cele trei situatii principale, puteti folosi pentru un pariu cu sansa dubla; vom folosi Chelsea si Manchester City ca exemplu.

Meciul are loc pe Stamford Bridge, ceea ce inseamna ca Chelsea va fi echipa gazda. In esenta, aveti trei pariuri posibile diferite pe care le puteti plasa in aceasta strategie de pariere:

  • Câstiga Chelsea sau egal (X1) (Echipa gazda sau egal (X1))
  • Remiza sau câstiga Manchester City (X2) (Echipa in deplasare sau Remiza (X2))
  • Chelsea sau Manchester City (12) (Echipa gazda sau Echipa in deplasare (12))

Si in cadrul acestor trei tipuri diferite de pariuri, cum poti acoperi posibilele rezultate pentru a câstiga? In prima optiune de pariere, câstigi daca fie meciul se termina la egalitate, fie Chelsea câstiga. In a doua optiune, câstigi daca Manchester City câstiga sau daca meciul se termina la egalitate.

Si apoi, in optiunea trei, câstigi doar daca câstiga fie Manchester City, fie Chelsea; daca meciul se termina la egalitate la a treia optiune, asta inseamna ca vei pierde pariul cu dubla sansa. Pasii de urmat atunci când pariurile cu dubla sansa vor insemna de obicei sa ne gândim la forma relativa a echipelor.

Pariul cu dubla sansa este cel mai bine servit atunci când pariezi pe cei defavorizati. Poate fi grozav atunci când câstiga o echipa in deplasare subevaluata: ar putea fi pentru ca un parior poate gasi ca cealalta parte este extrem de subevaluata sau pentru ca cel defavorizat este considerat a avea o valoare buna.

Unele site-uri web va vor recomanda sa nu implementati acest tip de pariu daca nu exista persoane defavorizate, deoarece nu cred ca merita. Dar daca va aflati pe un site de pariuri care ofera optiuni de incasare, atunci ar putea merita incercat.

Cine ar trebui sa parieze pe piata dublei sanse?

Având in vedere riscul mai scazut in pariurile cu dubla sansa, aceasta piata este, fara indoiala, avantajoasa pentru o buna parte din pariori. Unii considera ca este curios, de fapt, ca nu este mai popular.

Ar fi un pariu bun atât pentru pariorii aversivi la risc, cât si pentru cei mari, având in vedere sansele mai mari de câstig. Cu siguranta va atenua preturile mai scurte pe care le veti vedea pe aceasta piata.

Cum poti gasi cele mai bune oportunitati pentru pariuri cu dubla sansa?

Exista multe site-uri care va ofera cele mai bune piete si programe pentru piata cu sansa dubla de pe internet si se spune ca cele mai bune cote pentru piata cu sansa dubla vor fi gasite pe Bet365, William Hill, BetVictor si Betfair.

Exista, de asemenea, o multime de tutoriale care va vor ajuta sa acoperiti posibilele rezultate si sa calculati cotele pentru cele mai eficiente optiuni de pariere. Analizarea si calcularea cotelor va fi o modalitate excelenta de a crea strategia de pariere perfecta cu un numar divers de pariuri in mai multe case de pariuri.

Deci, pariurile cu dubla sansa merita timpul? Acum, acesta este cel mai mare punct de disputa pentru majoritatea dintre voi, deoarece in centrul modus operandi al oricarui parior se afla posibilitatea de a obtine profituri pe termen lung atunci când echipa dvs. câstiga meciuri.

Acest tip de pariu este o optiune buna pentru jocurile mai riscante, deoarece, din moment ce cotele generale vor fi mai mari, pretul mai mic de pe piata cu sansa dubla nu va parea o frauda prea mare. Sunt, de asemenea, un tip bun de pariu de pus in pariurile acumulate, in special in fotbal, având in vedere popularitatea pariurilor cu dubla sansa.

In cele din urma, unii spun ca este o buna completare pentru pariurile cu handicap. Integrarea acestui tip de pariu cu o strategie generala de pariere va contribui la o crestere generala a cotelor si la imbunatatirea profitabilitatii pe termen lung.

Știri relevante