Menu

Ce inseamna 1d2d la Casa pariurilor online

Ce inseamna 1d2d la casa pariurilor online

Cu aceste pariuri, reprizele se refera la perioadele de timp jucate, nu la capetele fizice ale terenului. Cand este plasat un pariu care afirma ca un gol va fi marcat in ambele reprize, inseamna ca un gol este marcat in prima repriza si a doua repriza, indiferent de echipa sau jucator. Aceasta va include autogolurile si golurile in timpul suplimentar suplimentar, dar nu include prelungiri. Golurile respinse nu sunt luate in considerare in gol in pariurile ambelor reprize.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

 

De multe ori exista alocatii suplimentare pentru mai mult de un gol in fiecare repriza, dar acest lucru va depinde de casa de pariuri, asa ca merita sa bifati aceasta optiune suplimentara.

Sustinerea unei echipe pentru a inscrie in ambele reprize este o piata de pariuri care este aproape exclusiva sportului fotbalului. In unele cazuri, puteti renunta la o parte pentru a inscrie in fiecare jumatate a unui joc de hochei pe gheata, dar rareori exista preturi utile. Cand sustine o echipa sa marcheze in ambele reprize, pariezi pe o echipa de fotbal care va marca in primele 45 de minute si din nou in al doilea 45 de minute. Aceasta inseamna ca au nevoie de minim doua goluri, cu cel putin unul in fiecare repriza. Nu conteaza daca vin in primele minute, in ultimul minut al prejudiciului. Nu conteaza daca marcheaza doar un gol in fiecare repriza sau daca reusesc trei in fiecare. De asemenea, cate goluri marcheaza opozitia nu afecteaza rezultatul acestei piete de pariuri. Atata timp cat echipa ta marcheaza cel putin un gol in fiecare jumatate a jocului, ai sustinut un castigator.

Cand pariezi pe o echipa care marcheaza in ambele reprize, ai nevoie ca ea sa faca exact ce scrie pe tabla. Echipa pe care ai pariat trebuie sa marcheze un gol in primele 45 de minute de joc (prima repriza) si, de asemenea, in al doilea 45 de minute (a doua repriza). Nu conteaza daca echipa inscrie mai mult de unul in fiecare repriza.

Cand plasati un punctaj pariat pe ambele reprize, faceti acest lucru pe o anumita echipa. Ati pariat in mod special pe ca echipa gazda va inscrie in ambele reprize, fie ca echipa oaspete va marca in ambele reprize. Autogolurile conteaza. Atata timp cat echipa pe care ai pariat gaseste fundalul fileului in fiecare repriza, vei castiga. Daca nu reusesc sa inscrie in nici una dintre reprize, atunci pierzi.

Piata scorului ambelor reprize este o piata alternativa in care s-ar putea sa ai incredere in capacitatea unei echipe de a marca goluri, dar poate mai putin de a mentine lucrurile stranse la celalalt capat si de a castiga meciul. De asemenea, poate fi folosit doar ca o modalitate de a obtine cote mai mari atunci cand aveti de-a face cu o echipa despre care se asteapta sa epuizeze castigatori confortabili in decurs de 90 de minute.

Candidatii buni pentru un punctaj in ambele reprize de pariu ar putea include:

  • echipa care marcheaza un numar mare sau goluri acasa
  • echipa care are o istorie de a marca in ambele reprize
  • Echipe care sunt ambele discutabile din punct de vedere defensiv, bune in atac sau au o istorie recenta de a juca jocuri cu scoruri mari
  • echipa care joaca cu o echipa puternica impotriva unei echipe de la un nivel inferior
  • echipa care joaca impotriva unei echipe care este slaba din punct de vedere defensiv sau poate ceda devreme si des

Știri relevante