Menu

Ce inseamna 1gg la total bet

Majoritatea fanilor de fotbal adora golurile la total bet, iar daca majoritatea acestor golurile la total bet vin in prima jumatate, acest pariu este pentru tine! Ambele echipe pentru a inscrie prima repriza fac parte din ambele echipe pentru a marca categoria. Este destul de auto-explicativ, dar doar pentru a clarifica, ambele echipe care vor inscrie prima repriza sprijina ambele parti pentru a gasi plasa in primele 45 de minute ale meciului. Daca sunteti in cautarea unei valori mai bune decat single-ul dvs. tip castig-egal-castig, atunci ambele echipe care vor inscrie ar putea fi categoria corespunzatoare pentru dvs.

Consensul general al caselor de pariuri este ca se asteapta ca prima repriza sa termine 0-0, sau cel mult 1-0. Deci, daca cautati sa va asumati un risc si va asteptati ca prima jumatate sa fie pline de actiune, ambele echipe vor inscrie prima jumatate este selectia pe care o cautati.

Majoritatea caselor de pariuri ar trebui sa ofere aceasta selectie si a devenit o piata extrem de populara in ultimele timpuri. Aceasta piata ar trebui sa fie disponibila atat la pariuri normale, cat si la pariuri live, iar alegerea cand plasati acest pariu va afecta cotele oferite. De asemenea, ar trebui sa aveti optiunea „da” sau „nu” pentru ambele echipe pentru a inscrie prima repriza.

Este extrem de comun ca casele de pariuri sa creasca preturile pe aceasta piata. Pentru ca dvs. sa gasiti cea mai buna promovare de pe ambele echipe pentru a marca pietele, mai jos veti gasi o lista de promotii de top.

Știri relevante