Menu

Ce înseamnă 3nu la fortuna

Ce inseamna 3nu la fortuna

Pariuri speciale si pe tenis in oferta Fortuna

3NU este un pariu special al celor de la Fortuna care este întâlnit doar în cazul meciurilor de tenis, dar şi acolo, doar în cazul turneelor de Grand Slem, atunci când meciurile se joacă “3 din 5 seturi”,adică meciurile se pot întinde pe durata a 5 seturi şi minim 3 seturi.

3NU se traduce prin faptul ca jucătorul care este considerat favorit şi care  are o cotă mică la câştigarea meciului,totuşi nu  va castiga meciul în minimul de seturi, respectiv 3 seturi.  Şi cota pe care o va primi pariul “3NU”va fi una mică.  De altfel, cu cât cota favoritului este mai mare, cu atât şi cota pentru “3NU” va fi mai mică. Sau invers, dacă cel care este favorit are o cota mică la câştigarea meciului, prin urmare, şi cota pentru “3NU” va fi o cota mare.

Ce beneficii au pariurile speciale pe Tenis

Acest tip de pariu este specific doar meciurilor de tenis, niciun alt sport nu are în oferta un astfel de pariu. Dar, se poate aplica şi meciurilor de volei, de exemplu, doar ca nu apare un astfel de pariu în oferta cu meciurile de volei.

Se poate întâlni şi la alte case de pariuri, doar ca la Fortuna, de obicei, are cele mai bune cote. Aceste pariuri speciale sunt un real avantaj pentru jucator, doarece reuseste sa puna pe bilete cote mai mari care in mod normal nu se pot face din alte combinatii pe un singur meci.

Știri relevante