Menu

Ce inseamna back si lay betfair

Ce inseamna back si lay betfair

E foarte simplu pe Betfair. Cand sporiti pariul, inseamna ca se va intampla ceva si daca va intindeti inseamna ca nu se va intampla ceva. Iata un exemplu. Imagineaza-ti meciul Manchester – Chelsea. Daca sprijiniti Manchester la 3.0 si mizati 100, daca Man. castiga veti obtine un profit de 300EUR si 200EUR si daca om. pierde, pierzi.

Cand pui pariul pe Betfair la 3.0 si mizezi 100EUR. inseamna ca riscati 300EUR pentru a castiga 100EUR in cazul Omului. castigi, pierzi, in caz ca omul pierde, castigi! Pur si simplu, atunci cand sustineti, actionati ca un jucator la rezervarea normala, daca va intindeti, actionati ca un agent de pariuri si acceptati un alt pariu jucator.

Backing: Daca faceti un rezultat, atunci pariati pe acel rezultat. De exemplu, daca sansele ca Joe Biden sa fie candidat democratic sunt 3,5 si pariezi 100 USD la Betfair, atunci daca pierzi, pierzi 100 USD. Daca castigati, primiti 350 de dolari, ceea ce reprezinta un profit de 250 de dolari (adica 350 – 100 $).

Lay: Daca stabiliti un rezultat, pariati ca acesta sa nu aiba loc. Daca castigi, vei castiga suma pe care ai pariat. Daca pierzi, pierzi o suma proportionala cu cotele. In exemplul anterior, la cota 3,5: daca pariati 100 USD si castigati, veti primi in total 200 USD (adica pariul initial si profitul de 100 USD). Daca veti pierde, veti pierde 350 USD (adica, va pierdeti pariul si trebuie sa platiti contrapartidei suma de 250 USD).

Știri relevante